Henvisningskode B I T G E T: qp29 (B I T G E T 1000 USDT registreringsbonus)

Copper Contributor

Henvisningskode B I T G E T: qp29 (B I T G E T 1000 USDT registreringsbonus) | Ny kampanjekode B I T G E T 2024
Leter du etter henvisningskode B I T G E T? Den siste for 2024 er qp29. Med denne koden får du 30% rabatt. I tillegg kan nye BIT G E T-brukere som registrerer seg med kampanjekoden "qp29" motta en eksklusiv kampanjebelønning verdt opptil $1000.
Hva er henvisningskoden B I T G E T?
Koden "qp29" i BIT G E T-programmet fungerer som en henvisningskode. Ved å taste inn denne koden vil du motta en permanent reduksjon i handelsgebyrer samt 30 % rabatt på dine handler. I tillegg, hvis du deler henvisningskoden din med vennene dine, har du en sjanse til å vinne en sjenerøs 50 % bonus. Å bruke denne koden gir en verdifull mulighet til å redusere gebyrer og potensielt øke inntektene dine ved å tiltrekke andre til plattformen.
Hva er den beste henvisningskoden for B I T G E T 2024?
Den sterkt anbefalte B I T G E T-henvisningskoden er qp29. Hvis du bruker denne koden når du registrerer deg vil du motta en generøs $100 bonus. Hvis du deler koden din med vennene dine, har du muligheten til å tjene en enorm provisjon på 50 %. Dette gir deg i hovedsak muligheten til å motta en maksimal registreringsbonus på opptil $1000 som en velkomstbelønning. Dette er en fin måte å utvide handelsopplevelsen din med flere fordeler samtidig som du oppmuntrer andre til å bli med og tjene sine egne belønninger.
Slik bruker du henvisningskode B I T G E T
Henvisningskoden B I T G E T er tilgjengelig for nye brukere som ennå ikke har registrert seg på børsen. Dessverre, hvis du allerede har en konto, vil du ikke kunne bruke henvisningskoden.
B I T G E T tilbyr imidlertid flere andre måter å delta i kampanjer og tjene belønninger på. La oss se på disse alternativene.
For B I T G E T nybegynnere, her er trinnvise instruksjoner om hvordan du søker om en henvisningskode:
For å komme i gang, besøk B I T G E T og klikk på den blå "Logg på"-knappen.
Oppgi nøyaktige brukerdetaljer da de vil bli kontrollert for samsvar med KYC- og AML-prosedyrer.
Når du blir bedt om din henvisningskode, skriv inn qp29.
Fullfør registreringsprosessen og fullfør eventuelle nødvendige verifikasjoner.
Når alle betingelsene er oppfylt, kan du umiddelbart motta velkomstbonusen.
Denne tilnærmingen sikrer at nye brukere enkelt kan fullføre registreringsprosessen selv uten henvisningskode og motta en velkomstbonus etter å ha møtt de fastsatte kravene.
Hva er den anbefalte henvisningskoden for B I T G E T?
Henvisningskode B I T G E T - qp29. For å få 30 % rabatt på B I T G E T-provisjonen din, følg ganske enkelt disse trinnene:
Registrer en ny konto hos B I T G E T.
Pass på at du bruker referansekoden B I T G E T qp29.
Hvor mye er henvisningsbonusen for B I T G E T?
Inviter vennene dine til å bli med B I T G E T og vinn en del av henvisningspremiepotten sammen! Hver venn du henviser kan tjene $50, opptil maksimalt $1000 per bruker. Brukere kan invitere venner til å registrere seg hos B I T G E T. Hvis de oppfyller alle kravene, vil du og vennene dine motta handelsbonuser på $50 opp til maksimumsgrensen.
Hvordan får jeg B I T G E T-bonusen?
Tjen poeng daglig og bytt dem mot USDT. Fullfør utfordringen innen syv dager for å låse opp alle belønningene. Registrer deg for å motta en velkomstpakke til en verdi av $1000. Sett inn minst $50 for å tjene 200 poeng. Gjør din første handel verdt minst $50 og tjen 500 poeng.
Blir handelsprovisjonsrabatter automatisk brukt?
Absolutt. Når du registrerer deg med vår eksklusive henvisningskode B I T G E T qp29, vil rabatten på 30 % bli brukt automatisk. Ingen ytterligere handling er nødvendig. Bare dykk inn i handel og dra nytte av en permanent 30 % rabatt på alle provisjoner.

0 Replies