Windows Store Library shows empty list in "All owned" section when the type Is set to "All Types"

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1174909%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWindows%20Store%20Library%20shows%20empty%20list%20in%20%22All%20owned%22%20section%20when%20the%20type%20Is%20set%20to%20%22All%20Types%22%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1174909%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWindows%20Store%20Library%20shows%20empty%20list%20in%20%22All%20owned%22%20section%20when%20the%20type%20Is%20set%20to%20%22All%20Types%22%3CBR%20%2F%3Ewhen%20I%20set%20it%20specifically%20to%20%22Games%22%20or%20%22Apps%22%20then%20the%20list%20starts%20populating%20and%20showing%20me%20my%20stuff.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3EWindows%2010%20build%2018363.657%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSTRONG%3EFeedback%3A%3C%2FSTRONG%3E%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Faka.ms%2FAA7c2fb%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Faka.ms%2FAA7c2fb%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-center%22%20image-alt%3D%22fdsfdsfds.png%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F171309i7EA4EF1F0999ED7A%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22fdsfdsfds.png%22%20alt%3D%22fdsfdsfds.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1174909%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EBUG%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EFeedback%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ELibrary%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Eproblem%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Estore%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Ewindows%2010%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EWindows%20Store%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1219806%22%20slang%3D%22de-DE%22%3ESubject%3A%20Windows%20Store%20Library%20shows%20empty%20list%20in%20%22All%20owned%22%20section%20when%20the%20type%20Is%20se%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1219806%22%20slang%3D%22de-DE%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F310193%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40HotCakeX%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1219810%22%20slang%3D%22de-DE%22%3ESubject%3A%20Windows%20Store%20Library%20shows%20empty%20list%20in%20%22All%20owned%22%20section%20when%20the%20type%20Is%20se%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1219810%22%20slang%3D%22de-DE%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F310193%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40HotCakeX%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1219821%22%20slang%3D%22en-US%22%3EBetreff%3A%20Windows%20Store%20Library%20shows%20empty%20list%20in%20%22All%20owned%22%20section%20when%20the%20type%20Is%20se%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1219821%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWhat%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1583224%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Windows%20Store%20Library%20shows%20empty%20list%20in%20%22All%20owned%22%20section%20when%20the%20type%20Is%20set%20to%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1583224%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESame%20issue%20for%20me%2C%20happens%20across%20devices%20and%20clean%20installs.%20I'm%2099%25%20sure%20it's%20related%20to%20the%20account%2C%20not%20anything%20local%20to%20the%20machine.%20Have%20tried%20all%20the%20various%20fixes%20online%2C%20no%20change.%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F310193%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40HotCakeX%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1583822%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Windows%20Store%20Library%20shows%20empty%20list%20in%20%22All%20owned%22%20section%20when%20the%20type%20Is%20set%20to%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1583822%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIn%20that%20case%20I%20think%20we%20have%20to%20contact%20Microsoft%20support%20to%20take%20a%20look%20at%20our%20accounts%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1598444%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Windows%20Store%20Library%20shows%20empty%20list%20in%20%22All%20owned%22%20section%20when%20the%20type%20Is%20set%20to%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1598444%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F310193%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40HotCakeX%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20the%20same%20problem%20on%20my%202%20pc's.%3C%2FP%3E%3CP%3EProbably%20linked%20to%20my%20account%20but%20troubleshooting%20didn't%20find%20any%20problem.%3C%2FP%3E%3CP%3EOS%20build%2019041.450%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1600906%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Windows%20Store%20Library%20shows%20empty%20list%20in%20%22All%20owned%22%20section%20when%20the%20type%20Is%20set%20to%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1600906%22%20slang%3D%22en-US%22%3EPlease%20add%20your%20details%20to%20that%20feedback%20in%20feedback%20hub%20app%20too%2C%20thanks%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Faka.ms%2FAA7c2fb%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Faka.ms%2FAA7c2fb%3C%2FA%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1601124%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Windows%20Store%20Library%20shows%20empty%20list%20in%20%22All%20owned%22%20section%20when%20the%20type%20Is%20set%20to%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1601124%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F310193%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40HotCakeX%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20for%20the%20suggestion.%20It's%20done.%3C%2FP%3E%3CP%3EBest%20regards.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1638128%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Windows%20Store%20Library%20shows%20empty%20list%20in%20%22All%20owned%22%20section%20when%20the%20type%20Is%20set%20to%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1638128%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESame%20here%20%2Chave%20been%20in%20touch%20with%20the%20engineers%26nbsp%3B%20%26nbsp%3B%2Call%20week%2C%20by%20remote%20and%20phone%20%2Cawaiting%20there%20fix%2C%20also%20had%20a%20complete%20windows%20repair%20and%20install%2Cstill%20the%20same%3F%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1639085%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Windows%20Store%20Library%20shows%20empty%20list%20in%20%22All%20owned%22%20section%20when%20the%20type%20Is%20set%20to%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1639085%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIt's%20not%20about%20your%20local%20Windows%20installation%2C%20something%20is%20wrong%20on%20their%20end.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1639086%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Windows%20Store%20Library%20shows%20empty%20list%20in%20%22All%20owned%22%20section%20when%20the%20type%20Is%20set%20to%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1639086%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYou're%20welcome!%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1639481%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Windows%20Store%20Library%20shows%20empty%20list%20in%20%22All%20owned%22%20section%20when%20the%20type%20Is%20set%20to%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1639481%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3Echeers%20still%20waiting%20for%20a%20fix%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1652750%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Windows%20Store%20Library%20shows%20empty%20list%20in%20%22All%20owned%22%20section%20when%20the%20type%20Is%20set%20to%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1652750%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ENow%20fixed%2Ccorrupt%20account%2Cup%20and%20running%20with%20new%20account!%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F310193%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40HotCakeX%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1666053%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Windows%20Store%20Library%20shows%20empty%20list%20in%20%22All%20owned%22%20section%20when%20the%20type%20Is%20set%20to%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1666053%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWhat%20do%20you%20mean%3F%20you%20just%20ditched%20your%20Microsoft%20account%20and%20signed%20up%20for%20a%20new%20one%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Honored Contributor

Windows Store Library shows empty list in "All owned" section when the type Is set to "All Types"
when I set it specifically to "Games" or "Apps" then the list starts populating and showing me my stuff.


Windows 10 build 18363.657

 

Feedback: https://aka.ms/AA7c2fb

 

fdsfdsfds.png

 

11 Replies
Highlighted

Same issue for me, happens across devices and clean installs. I'm 99% sure it's related to the account, not anything local to the machine. Have tried all the various fixes online, no change. @HotCakeX 

Highlighted
In that case I think we have to contact Microsoft support to take a look at our accounts
Highlighted

Hello,

@HotCakeX 

I've the same problem on my 2 pc's.

Probably linked to my account but troubleshooting didn't find any problem.

OS build 19041.450

Highlighted
Please add your details to that feedback in feedback hub app too, thanks

https://aka.ms/AA7c2fb
Highlighted

@HotCakeX 

Thanks for the suggestion. It's done.

Best regards.

 

Highlighted

Same here ,have been in touch with the engineers   ,all week, by remote and phone ,awaiting there fix, also had a complete windows repair and install,still the same??

Highlighted
It's not about your local Windows installation, something is wrong on their end.
Highlighted
Highlighted
Highlighted

Now fixed,corrupt account,up and running with new account!@HotCakeX 

Highlighted
What do you mean? you just ditched your Microsoft account and signed up for a new one?