Printers lose registration

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2104834%22%20slang%3D%22en-US%22%3EPrinters%20lose%20registration%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2104834%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWe%20have%20recently%20defined%20all%20of%20our%20printers%20to%20Universal%20Print%20and%20they%20were%20working%20for%20several%20days.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHowever%20now%201%2F3%20of%20all%20printers%20have%20lost%20their%20registration%20in%20the%20Universal%20Print%20Connector.%3C%2FP%3E%3CP%3EGetting%20Event%20ID%202%20%22Printername%20is%20registered%20with%20Universal%20Print%2C%20but%20the%20local%20registration%20data%2C%20including%20the%20certificate%20are%20missing.%20This%20printer%20is%20skipped%20during%20enumeration.%22%3C%2FP%3E%3CP%3ERe-registering%20fails%20as%20the%20device%20already%20exists.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

We have recently defined all of our printers to Universal Print and they were working for several days. 

However now 1/3 of all printers have lost their registration in the Universal Print Connector.

Getting Event ID 2 "Printername is registered with Universal Print, but the local registration data, including the certificate are missing. This printer is skipped during enumeration."

Re-registering fails as the device already exists. 

 

1 Reply

@ChrisSIT The issue seems to have been caused by the automatic upgrade from version 1.26.7633.377 to 1.34.7683.23623. Needed to unregister/re-register all printers affected.