My clanadar is not functioning properly

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1706291%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMy%20clanadar%20is%20not%20functioning%20properly%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1706291%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22mansunkc_0-1600919191874.png%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F221705iC31ED11FD9F73255%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22mansunkc_0-1600919191874.png%22%20alt%3D%22mansunkc_0-1600919191874.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20been%20facing%20this%20issue%20from%20past%202%20days%20..%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1706291%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EDeveloper%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1712063%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20My%20clanadar%20is%20not%20functioning%20properly%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1712063%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F804625%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40mansunkc%3C%2FA%3E%26nbsp%3BCould%20you%20please%20use%20Report%20a%20problem%20feature%20under%20help%3F%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Gousia_Begum_0-1601020159047.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F222035iAB3ECBBF65C31D90%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22Gousia_Begum_0-1601020159047.png%22%20alt%3D%22Gousia_Begum_0-1601020159047.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EIf%20you%20don't%20see%20this%20please%20go%20ahead%20and%20post%20your%20query%20to%20Teams%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fmicrosoftteams%2Fplatform%2Ffeedback%23product-support-channels%22%20target%3D%22_self%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Eproduct%20support%20channels.%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

mansunkc_0-1600919191874.png

I have been facing this issue from past 2 days ..

1 Reply

@mansunkc Could you please use Report a problem feature under help?

Gousia_Begum_0-1601020159047.png

If you don't see this please go ahead and post your query to Teams product support channels.