Microsoft SSO in not working in teams-bot task module

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1873687%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMicrosoft%20SSO%20in%20not%20working%20in%20teams-bot%20task%20module%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1873687%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20implemented%20MS%20SSO%20Authentication%20in%20my%20teams%20tab%20and%20it%20is%20working%20nicely%20in%20tab%20and%20messaging%20extensions%20but%20when%20I%20implemented%20same%20in%20teams-bot%20task%20module%20it%20is%20not%20working%20and%20giving%20error.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fmicrosoftteams%2Fplatform%2Ftabs%2Fhow-to%2Fauthentication%2Fauth-aad-sso%22%20target%3D%22_self%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fmicrosoftteams%2Fplatform%2Ftabs%2Fhow-to%2Fauthentication%2Fauth-aad-sso%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EAs%20per%20this%20doc%2C%20it%20should%20work%20in%20task%20modules%20as%20well%20but%20I'm%20getting%20below%20error.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%22%3CSPAN%3EExtensionTabService%3A%20getAuthTokenForApp%3A%20Failed%20with%20error%20-%20Definition%20not%20found%3C%2FSPAN%3E%22%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1873687%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EDeveloper%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Contributor

 

I have implemented MS SSO Authentication in my teams tab and it is working nicely in tab and messaging extensions but when I implemented same in teams-bot task module it is not working and giving error.

 

https://docs.microsoft.com/en-us/microsoftteams/platform/tabs/how-to/authentication/auth-aad-sso

As per this doc, it should work in task modules as well but I'm getting below error.

 

"ExtensionTabService: getAuthTokenForApp: Failed with error - Definition not found"

0 Replies