Issue while posting Channel message contain non-hosted image using graph API

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1879413%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIssue%20while%20posting%20Channel%20message%20contain%20non-hosted%20image%20using%20graph%20API%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1879413%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CDIV%3EWhile%20Posting%26nbsp%3B%20a%20message%20contain%20an%20image%20through%20graph%20api%20in%20MS%20Teams%20channel%20conversation%2C%20I%20am%20not%20able%20to%20get%20the%20preview%20of%20the%20image%20that%20I%20uploaded.%20The%20posted%20chat%20message%20just%20showing%20the%20link%20to%20the%20picture(to%20OneDrive%20or%20SharePoint%20which%20ever%20the%20source).But%20I%20am%20able%20to%20get%20the%20image%20with%20preview%26nbsp%3B%20if%20the%20image%20is%20a%20hosted%20content.%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CDIV%3EAm%20I%20missing%20anything%20or%20it%20is%20limitation%20of%20Graph%20API%2C%20any%20guidance%20on%20this%20is%20appreciated.%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1879413%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EChat%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EDeveloper%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1879976%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Issue%20while%20posting%20Channel%20message%20contain%20non-hosted%20image%20using%20graph%20API%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1879976%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F866252%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40HARIKRISHNAN_P_K%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%2C%26nbsp%3B%20%22%3CSPAN%3EI%20am%20able%20to%20get%20the%20image%20with%20preview%26nbsp%3B%20if%20the%20image%20is%20a%20hosted%20content%22.%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3Ecan%20you%20please%20describe%20more%20where%20you%20are%20hosting%20the%20content%3F%20And%20also%20references%2FLinks%2FRepro%20steps%20you%20followed%20in%20the%20entire%20process%20this%20will%20help%20us%20repro%20it%20and%20take%20this%20issue%20forward%20with%20Graph%20Team.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor
While Posting  a message contain an image through graph api in MS Teams channel conversation, I am not able to get the preview of the image that I uploaded. The posted message just showing the link to the picture(to OneDrive or SharePoint which ever the source) not the preview. But I am able to get the image with preview  if the image is a hosted content. 
 
Am I missing anything or it is limitation of Graph API, any guidance on this is appreciated.
1 Reply

@HARIKRISHNAN_P_K ,  "I am able to get the image with preview  if the image is a hosted content". can you please describe more where you are hosting the content? And also references/Links/Repro steps you followed in the entire process this will help us repro it and take this issue forward with Graph Team.