Cannot manage connectors

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2921000%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECannot%20manage%20connectors%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2921000%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWe're%20using%20connectors%20(incoming%20webhooks)%20to%20receive%20updates%20from%20our%20applications.%20They%20were%20working%20just%20fine%20but%20some%20of%20them%20just%20stopped%20working%20recently.%20MS%20Teams%20displays%20%22Action%20required%22%20next%20to%20them.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20was%20able%20to%20reactivate%20like%20half%20of%20them%20by%20just%20opening%20and%20saving%20them%20again.%20However%2C%20this%20does%20not%20work%20for%20some%20of%20them%2C%20because%20MS%20Teams%20is%20removing%20the%20title%20and%20%22%3CSPAN%3EA%20name%20is%20required%20for%20this%20connection%22.%20As%20this%20field%20is%20read-only%20I%20cannot%20provide%20an%20alternative%20name.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECould%20you%20please%20advise%20me%20on%20how%20to%20fix%20this%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2921000%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EMicrosoft%20Teams%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2922653%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20manage%20connectors%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2922653%22%20slang%3D%22en-US%22%3EWe%20will%20also%20check%20it%20from%20our%20end%20and%20let%20you%20know.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2938910%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Cannot%20manage%20connectors%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2938910%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F1205412%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40dtieber%3C%2FA%3E%20-%20We%20tried%20to%20repro%20this%20issue.%20We%20do%20not%20see%20%22Action%20required%22%20text%20next%20to%20our%20incoming%20webhooks.%20Could%20you%20please%20help%20by%20sharing%20the%20repro%20steps%20and%20also%20the%20Teams%20version%20you%20are%20using%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Visitor

We're using connectors (incoming webhooks) to receive updates from our applications. They were working just fine but some of them just stopped working recently. MS Teams displays "Action required" next to them.

 

I was able to reactivate like half of them by just opening and saving them again. However, this does not work for some of them, because MS Teams is removing the title and "A name is required for this connection". As this field is read-only I cannot provide an alternative name.

 

Could you please advise me on how to fix this?

2 Replies
We will also check it from our end and let you know.

@dtieber - Could you please perform this in browser and share the console logs with us?