Audio Device does not show in Teams' Audio Devices list

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2111607%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAudio%20Device%20does%20not%20show%20in%20Teams'%20Audio%20Devices%20list%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2111607%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI'm%20working%20on%20a%20composite%20audio%20device%20with%20HID%20interface.%20I%20can%20see%20the%20device%20in%20device%20manager%20under%20%22Sound%2C%20video%20and%20game%20controllers%22%2C%20%22Audio%20inputs%20and%20outputs%22%2C%20%22Human%20Interface%20Devices%22.%20But%20I%20cannot%20see%20it%20in%20Teams%20%22Audio%20Devices%22%20in%20settings.%20Does%20anyone%20know%20what%20might%20be%20wrong%3F%20Is%20there%20a%20registry%20entry%20for%20Teams%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20a%20lot!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2111607%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EDeveloper%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2113818%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Audio%20Device%20does%20not%20show%20in%20Teams'%20Audio%20Devices%20list%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2113818%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F943888%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40lwlh123%3C%2FA%3E%2C%26nbsp%3BCould%20you%20please%20reach%20out%20to%20%3CA%20tabindex%3D%22-1%22%20title%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fmicrosoftteams%2Fplatform%2Ffeedback%23product-support-channels%22%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fmicrosoftteams%2Fplatform%2Ffeedback%23product-support-channels%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3ETeams%20product%20support%20channel%3C%2FA%3E%3CBR%20%2F%3Efor%20more%20information.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

I'm working on a composite audio device with HID interface. I can see the device in device manager under "Sound, video and game controllers", "Audio inputs and outputs", "Human Interface Devices". But I cannot see it in Teams "Audio Devices" in settings. Does anyone know what might be wrong? Is there a registry entry for Teams?

 

Thanks a lot!

1 Reply

Hi @lwlh123, Could you please reach out to Teams product support channel
for more information.