Installing S4B 2019 get this strange error on verifying topologi

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-219164%22%20slang%3D%22en-US%22%3EInstalling%20S4B%202019%20get%20this%20strange%20error%20on%20verifying%20topologi%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-219164%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EYesterday%20when%26nbsp%3B%20building%20topology%20and%20then%20publish%20it%20based%20on%20my%20servers%20who%20is%20running%20Windows%20server%202016%2C%20and%20the%20Preview%20of%20the%20S4B-2019.%20I%20get%20this%20error%20when%20trying%20to%20verify%20topology.%20Does%20not%20matter%20if%20I%20choose%20Standard%20edition%20with%20one%20frontend%20server%20or%20if%20I%20have%20Enterprise%20ed%20with%203%20servers%20and%20SQL%20server%202016.%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20error%20I%20get%20when%20I%20try%20to%20publish%20my%20topology%20is%20%3A%3C%2FP%3E%3CP%3Eget-csmanagementstorelocation%20did%20not%20return%20a%20valid%20connection%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Esince%20I%20don't%20have%20this%20up%20yet%2C%20and%20I%20have%20no%20S4B%20install%20in%20the%20labenvironment%20it%20true%2C%20but%20when%20you%20look%20at%20S4b-2015%20it%20creates%20the%20databases%20it%20all%20need.%20This%20does%20not%20seems%20to%20happen%20here.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnyone%20got%20a%20solution%20for%20this%20issue%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-219172%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Installing%20S4B%202019%20get%20this%20strange%20error%20on%20verifying%20topologi%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-219172%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESolved%20it%20by%20running%20this%20Command%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%3E%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3CSTRONG%3ERemove-CSConfigurationStoreLocation%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EWas%20som%20old%20stuff%20there%20from%20an%20old%20time%20that%20was%20not%20uninstalled.%20Said%20A%20on%20the%20question%20that%20and%20now%20it's%20on%20its%20way%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1988384%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Installing%20S4B%202019%20get%20this%20strange%20error%20on%20verifying%20topologi%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1988384%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F12927%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Kai%20Stenberg%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%20thank%20you%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Contributor

Yesterday when  building topology and then publish it based on my servers who is running Windows server 2016, and the Preview of the S4B-2019. I get this error when trying to verify topology. Does not matter if I choose Standard edition with one frontend server or if I have Enterprise ed with 3 servers and SQL server 2016.

The error I get when I try to publish my topology is :

get-csmanagementstorelocation did not return a valid connection

 

since I don't have this up yet, and I have no S4B install in the labenvironment it true, but when you look at S4b-2015 it creates the databases it all need. This does not seems to happen here. 

Anyone got a solution for this issue?

 

 

2 Replies

Solved it by running this Command

 Remove-CSConfigurationStoreLocation

Was som old stuff there from an old time that was not uninstalled. Said A on the question that and now it's on its way