Yellow message bar not displaying in site collection permission page

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1605192%22%20slang%3D%22en-US%22%3EYellow%20message%20bar%20not%20displaying%20in%20site%20collection%20permission%20page%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1605192%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAfter%20migration%20content%20databases%20from%20SP2013%20to%20SP2019%2C%20our%20users%20and%20site%20owners%20noticed%20the%20yellow%20message%20bar%20no%20longer%20there%20-%26nbsp%3B%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22permissions.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F213946i937D67E24ED9B858%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22permissions.png%22%20alt%3D%22permissions.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CDIV%20class%3D%22mceNonEditable%20lia-copypaste-placeholder%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CP%3EThis%20only%20occurs%20to%20all%20of%20the%20sites%20collections%20that%20are%20from%20the%20SP2013%20content%20databases%20migrated%20over%20to%20SP2019.%26nbsp%3B%20Site%20collections%20created%20on%20SP2019%20does%20not%20have%20this%20issue.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDoes%20anyone%20have%20any%20clue%20of%20how%20to%20resolve%20this%2C%20or%20some%20idea%20of%20how%20the%20yellow%20message%20bar%20need%20to%20be%20enable%3F%3C%2FP%3E%3CDIV%20class%3D%22mceNonEditable%20lia-copypaste-placeholder%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1605192%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3E2013%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3E2016%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Server%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

After migration content databases from SP2013 to SP2019, our users and site owners noticed the yellow message bar no longer there - permissions.png

 

This only occurs to all of the sites collections that are from the SP2013 content databases migrated over to SP2019.  Site collections created on SP2019 does not have this issue.

 

Does anyone have any clue of how to resolve this, or some idea of how the yellow message bar need to be enable?

 

 

0 Replies