wrong Behaviour with Edge and Sharepoint 2019 with Modern UI and document libraries

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2334985%22%20slang%3D%22en-US%22%3Ewrong%20Behaviour%20with%20Edge%20and%20Sharepoint%202019%20with%20Modern%20UI%20and%20document%20libraries%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2334985%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWe%20have%20a%20Sharepoint%202019%20on%20premise%20enviroment.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20following%20behaviour%20is%20with%20MS%20Edge%20on%20a%20document%20library%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20installed%20a%20new%20document%20library%20with%20different%26nbsp%3Bcontent%20types.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20I%20try%20to%20click%20%22NEW%22%20to%20add%20a%20new%20dokument%20from%20a%20template%2C%20then%20a%20Dokument%20called%20%22document1%22%20is%20created%20%2C%20but%20without%20any%20extensions.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20I%20switch%20to%20classic%20sharepoint%2C%20everything%20works%20as%20expexted.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAnd%20also%20with%20IE11%20it%20works%20fine.%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22%22%3EAny%20suggestions%20%3F%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22%22%3EP.S.%20These%20discussion%20is%20also%20in%20Edge%3A%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22%22%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fdiscussions%2Fwrong-behaviour-with-edge-and-sharepoint-2019-with-modern-ui-and%2Fm-p%2F2334837%23M47177%22%20target%3D%22_blank%22%3Ewrong%20Behaviour%20with%20Edge%20and%20Sharepoint%202019%20with%20Modern%20UI%20and%20document%20libraries%20-%20Microsoft%20Tech%20Community%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%20class%3D%22%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2334985%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Edocument%20libraries%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EEdge%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EModern%20UI%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%202019%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

We have a Sharepoint 2019 on premise enviroment.

 

The following behaviour is with MS Edge on a document library:

 

I have installed a new document library with different content types.

 

If I try to click "NEW" to add a new dokument from a template, then a Dokument called "document1" is created , but without any extensions.

 

If I switch to classic sharepoint, everything works as expexted.

 

And also with IE11 it works fine.

 

Any suggestions ?

 

P.S. These discussion is also in Edge:

 

wrong Behaviour with Edge and Sharepoint 2019 with Modern UI and document libraries - Microsoft Tech...

 

0 Replies