Using PowerShell to modify Term Store for a library column

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1493034%22%20slang%3D%22en-US%22%3EUsing%20PowerShell%20to%20modify%20Term%20Store%20for%20a%20library%20column%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1493034%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%3CDIV%20class%3D%22public-DraftStyleDefault-block%20public-DraftStyleDefault-ltr%22%3E%3CSPAN%3E%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%3CDIV%20class%3D%22public-DraftStyleDefault-block%20public-DraftStyleDefault-ltr%22%3E%3CSPAN%3E%26nbsp%3B%3C%2FSPAN%3EI'm%20running%20SharePoint%202013%20on%20prem.%20I've%20ran%20into%20an%20issue%20where%20in%20I%20have%20a%20content%20type%20from%20my%20content%20type%20hub%20being%20pushed%20down%20to%20the%20libraries%20but%20one%20column%20in%20particular%20has%20to%20be%20manually%20set%20to%20a%20different%20term%20set%20within%20a%20term%20group.%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22public-DraftStyleDefault-block%20public-DraftStyleDefault-ltr%22%3E%26nbsp%3B%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%3CDIV%20class%3D%22public-DraftStyleDefault-block%20public-DraftStyleDefault-ltr%22%3E%3CSPAN%3EThe%20scripts%20I've%20tried%20to%20create%20my%20self%20and%20seen%20online%20all%20seem%20to%20be%20for%20updating%20the%20ITEMS%20in%20the%20library%20or%20create%20a%20new%20term%2C%20not%20updating%20the%20term%20the%20column%20is%20pointing%20to.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3CDIV%20class%3D%22%22%3E%3CDIV%20class%3D%22public-DraftStyleDefault-block%20public-DraftStyleDefault-ltr%22%3E%3CSPAN%3EAny%20pointers%20would%20be%20appreciated%3C%2FSPAN%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FDIV%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1493034%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3E2013%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EDocument%20Library%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EPowerShell%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Server%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor
 
 I'm running SharePoint 2013 on prem. I've ran into an issue where in I have a content type from my content type hub being pushed down to the libraries but one column in particular has to be manually set to a different term set within a term group.
 
The scripts I've tried to create my self and seen online all seem to be for updating the ITEMS in the library or create a new term, not updating the term the column is pointing to.
Any pointers would be appreciated
0 Replies