Users cant open sharepoint list items in Chrome or Edge

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1036645%22%20slang%3D%22en-US%22%3EUsers%20cant%20open%20sharepoint%20list%20items%20in%20Chrome%20or%20Edge%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1036645%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20a%20multiple%20users%20having%20issues%20opening%20an%20item%20from%20the%20sharepoint%20list.%20Even%20if%20you%20select%20the%20item%20and%20click%20on%20Edit%2C%20nothing%20pops%20up%20(powerapps%20form).%20However%2C%20if%20you%20enter%20the%20link%20to%20item%20in%20the%20URL%20then%20you%20can%20view%20the%20item%20just%20fine.%20At%20first%2C%20it%20wasnt%20working%20for%20me%20either%20so%20i%20removed%20all%20of%20the%20json%20column%20formatting%20and%20it%20started%20to%20work%20for%20most%20users%2C%20however%2C%20i%20have%20one%20using%20chrome%20that%20is%20not%20having%20any%20luck.%20Has%20anyone%20else%20experienced%20this%3F%20if%20so%2C%20would%20the%20json%20column%20formatting%20have%20something%20to%20do%20with%20this%3F%20Please%20help!%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3EUsing%20Sharepoint%20online%2C%20default%20experience%20(new)%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1036645%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1042310%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Users%20cant%20open%20sharepoint%20list%20items%20in%20Chrome%20or%20Edge%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1042310%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI'm%20having%20the%20same%20difficulty%20and%20have%20had%20since%20last%20Wednesday.%26nbsp%3B%20I'd%20just%26nbsp%3B%20ignored%20it%20expecting%20it%20to%20be%20resolved%20by%20now%20since%20there%20were%20a%20number%20of%20days%20over%20the%20holiday%2C%20but%20the%20same%20issue%20still%20exists%20today.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20seems%20to%20work%20fine%20in%20IE.%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F455553%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40luinator%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

I have a multiple users having issues opening an item from the sharepoint list. Even if you select the item and click on Edit, nothing pops up (powerapps form). However, if you enter the link to item in the URL then you can view the item just fine. At first, it wasnt working for me either so i removed all of the json column formatting and it started to work for most users, however, i have one using chrome that is not having any luck. Has anyone else experienced this? if so, would the json column formatting have something to do with this? Please help! 


Using Sharepoint online, default experience (new)

1 Reply

I'm having the same difficulty and have had since last Wednesday.  I'd just  ignored it expecting it to be resolved by now since there were a number of days over the holiday, but the same issue still exists today. 

 

It seems to work fine in IE.  @luinator