The property is missing a required prefix/suffix per your organization's Group naming requirements

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2000744%22%20slang%3D%22en-US%22%3EThe%20property%20is%20missing%20a%20required%20prefix%2Fsuffix%20per%20your%20organization's%20Group%20naming%20requirements%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2000744%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%20All%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EMy%20Organization%20enabled%20'Group%20naming%20policy'%20in%20Azure%20AD.%3C%2FP%3E%3CP%3ECurrent%20Policy%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CGROUP%20name%3D%22%22%3E(%3CCOMPANY%3E)%3C%2FCOMPANY%3E%3C%2FGROUP%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%20works%20perfectly%20when%20I%20try%20to%20create%20new%20teams%20through%20Teams%20App%20but%20We%20are%20facing%20issue%20when%20I%20try%20to%20create%20a%20Teams%20through%20CSOM%20based%20provisioning%20jobs.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20are%20appending%20the%20Company%20Name%20suffix%20to%20the%20group%20name%20like%20below%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EEx.%20TestTeam(CompanyName)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EBut%20still%20it%20is%20throwing%20below%20error%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CPRE%20class%3D%22lia-code-sample%20language-applescript%22%3E%3CCODE%3ECode%3A%20Request_BadRequest%0AMessage%3A%20The%20property%20is%20missing%20a%20required%20prefix%2Fsuffix%20per%20your%20organization's%20Group%20naming%20requirements.%0ADetails%3A%0A%20Detail0%3A%0A%20%20Code%3A%20MissingPrefixSuffix%0A%20%20Target%3A%20displayName%0A%20%20AdditionalData%3A%0A%20suggestedPropertyValue%20%3A%20sid-12-18-2021(MyCompany)()%0A%0AInner%20error%3A%0A%20AdditionalData%3A%0A%20date%3A%202020-12-18T06%3A08%3A56%0A%20request-id%3A%202d495a06-22d7-4d6b-a92a-1e1ad24e2193%0A%20client-request-id%3A%202d495a06-22d7-4d6b-a92a-1e1ad24e2193%0AClientRequestId%3A%202d495a06-22d7-4d6b-a92a-1e1ad24e2193%3C%2FCODE%3E%3C%2FPRE%3E%3CPRE%20class%3D%22lia-code-sample%20language-applescript%22%3E%3CCODE%3ECode%20snippet%20I%20am%20referring%20below%3A%0A%20UnifiedGroupEntity%20unifiedGroupEntity%20%3D%20UnifiedGroupsUtility.CreateUnifiedGroup(unifiedGroupInformation.DisplayName%2C%20unifiedGroupInformation.Description%2C%0A%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20unifiedGroupInformation.MailNickname%2C%20accessToken%2C%20unifiedGroupInformation.Owners%2C%0A%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20null%2C%20true%2C%20true%2C%2010%2C%20500)%3B%3C%2FCODE%3E%3C%2FPRE%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EBR.%20Sid%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2000744%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EDeveloper%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESites%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Contributor

Hello All,

My Organization enabled 'Group naming policy' in Azure AD.

Current Policy:

<Group name>(<Company>)

 

It works perfectly when I try to create new teams through Teams App but We are facing issue when I try to create a Teams through CSOM based provisioning jobs.

 

We are appending the Company Name suffix to the group name like below

 

Ex. TestTeam(CompanyName)

 

But still it is throwing below error:

 

 

Code: Request_BadRequest
Message: The property is missing a required prefix/suffix per your organization's Group naming requirements.
Details:
	Detail0:
		Code: MissingPrefixSuffix
		Target: displayName
		AdditionalData:
	suggestedPropertyValue : sid-12-18-2021(MyCompany)()

Inner error:
	AdditionalData:
	date: 2020-12-18T06:08:56
	request-id: 2d495a06-22d7-4d6b-a92a-1e1ad24e2193
	client-request-id: 2d495a06-22d7-4d6b-a92a-1e1ad24e2193
ClientRequestId: 2d495a06-22d7-4d6b-a92a-1e1ad24e2193
Code snippet I am referring below:
 UnifiedGroupEntity unifiedGroupEntity = UnifiedGroupsUtility.CreateUnifiedGroup(unifiedGroupInformation.DisplayName, unifiedGroupInformation.Description,
                    unifiedGroupInformation.MailNickname, accessToken, unifiedGroupInformation.Owners,
                    null, true, true, 10, 500);

 

 

 

Thanks,

BR. Sid

0 Replies