Taxanomy metadata is not copied, even though I am reusing the terms

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1104578%22%20slang%3D%22en-US%22%3ETaxanomy%20metadata%20is%20not%20copied%2C%20even%20though%20I%20am%20reusing%20the%20terms%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1104578%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20two%20document%20libraries.%3CBR%20%2F%3EBoth%20have%20two%20different%20site%20columns%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESite%20Column%20A%20refers%20to%20Metadata%20Termset%20A%3C%2FP%3E%3CP%3ESite%20Column%20B%20refers%20to%20Metadata%20Termset%20B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESome%20very%20important%20terms%20are%20reused%20via%20%22reuse%22%20in%20the%20termstore%20and%20are%20shared%20between%20Termset%20A%20and%20Termset%20B.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20am%20now%20tagging%20some%20documents%20with%20those%20shared%20terms.%3C%2FP%3E%3CP%3EBut%20when%20I%20move%20or%20copy%20the%20files%20between%20the%20libraries%20the%20term%20values%20get%20lost.%20Even%20though%20the%20term%20id%20is%20%3CSTRONG%3E%3CEM%3Ethe%20same%3C%2FEM%3E%3C%2FSTRONG%3E%20in%20both.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3EAny%20idea%20how%20I%20could%20fix%20that%20behaviour%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1104578%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Emetadata%20termstore%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Contributor

I have two document libraries.
Both have two different site columns:

 

Site Column A refers to Metadata Termset A

Site Column B refers to Metadata Termset B

 

Some very important terms are reused via "reuse" in the termstore and are shared between Termset A and Termset B.

 

I am now tagging some documents with those shared terms.

But when I move or copy the files between the libraries the term values get lost. Even though the term id is the same in both.


Any idea how I could fix that behaviour?

0 Replies