Home

Strange problem with HUB association ...

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1181777%22%20slang%3D%22de-DE%22%3ESubject%3A%20Strange%20problem%20with%20HUB%20association%20...%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1181777%22%20slang%3D%22de-DE%22%3E%3CP%3ECTRL%2BF5%20%3CSPAN%3Enot%20CTRL%2BF...%20Sorry%3A-).%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1181591%22%20slang%3D%22de-DE%22%3EStrange%20problem%20with%20HUB%20association%20...%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1181591%22%20slang%3D%22de-DE%22%3E%3CP%3EOn%20three%20Site%20Collections%20we%20have%20the%20problem%20that%20they%20cannot%20be%20assigned%20to%20another%20HUB.%3C%2FP%3E%3CP%3EThese%20are%20assigned%20to%20HUB%20side%20%22A%22.%20If%20I%20now%20change%20(no%20matter%20where)%20the%20assignment%20to%20a%20different%20HUB%20site%2C%20everything%20looks%20good%20for%20the%20time%20being.%20Even%20with%20repeated%20CTRL%2BF5%20and%20calling%20in%20other%20browsers%20everything%20looks%20good.%20%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%20%3CSTRONG%3EBUT%3C%2FSTRONG%3E%20if%20I%20now%20wait%20a%20few%20minutes%20(less%20than%205%20min.)%20and%20visit%20the%20three%20pages%20again%2C%20they%20are%20assigned%20to%20the%20old%20HUB%20site%20again...%20%3CBR%20%2F%3E-%20I%20repeated%20this%20many%20times%20over%20a%20time%20period%20of%202%20months...%20%3CBR%20%2F%3E-%20I%20am%20the%20only%20person%20who%20is%20doing%20this%20task.%20%3CBR%20%2F%3E-%20I%20already%20tried%20to%20delete%20the%20HUB%20association%20with%20the%20some%20result.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EMaybe%20somebody%20has%20a%20hint%20which%20further%20checks%20I%20can%20do%20to%20find%20out%20whats%20going%20on...%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1181591%22%20slang%3D%22de-DE%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EHub%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESites%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Regular Visitor

On three Site Collections we have the problem that they cannot be assigned to another HUB.

These are assigned to HUB side "A". If I now change (no matter where) the assignment to a different HUB-Site, everything looks good for the time being. Even with repeated STRG+F5 and calling in other browsers everything looks good.

BUT if I now wait a few minutes (less than 5 min.) and visit the three pages again, they are assigned to the old HUB-Site again...
- I repeated this many times over a time period of 2 months...
- I am the only person who is doing this task.
- I already tried to delete the HUB association with the some result.

 

Maybe somebody has a hint which further checks I can do to find out whats going on...?