Site pages - sorting the list in order not working

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2382755%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESite%20pages%20-%20sorting%20the%20list%20in%20order%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2382755%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20all%2C%20hope%20someone%20can%20help%20me.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20use%20Modern%20SharePoint%20for%20our%20company%20intranet.%20I%E2%80%99ll%20often%20create%20an%20article%20in%20advance%20but%20not%20publish%20it.%20Then%2C%20when%20I%20have%20the%20final%20bit%20of%20information%20I%20need%2C%20I%20find%20it%20again%20by%20going%20via%20Settings%20%26gt%3B%20Site%20Content%20%26gt%3B%20Site%20Pages%20then%20using%20the%20arrow%20next%20to%20%E2%80%98Created%E2%80%99%20to%20sort%20%E2%80%98Newer%20to%20Older%E2%80%99%20so%20it%20appears%20at%20the%20top%20of%20the%20list.%20Never%20had%20a%20problem%20with%20this%20before.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHowever%2C%20for%20the%20past%20week%2C%20it%20just%20won%E2%80%99t%20work.%20The%20correct%20newer%20to%20older%20order%20flashes%20up%20briefly%2C%20with%20the%20newest%20article%20at%20the%20top%2C%20then%20it%20reorders%20itself%20again%20before%20I%20can%20click%20on%20it.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20same%20thing%20happens%20no%20matter%20what%20I%20try%20to%20sort%20by%20(modified%2C%20promoted%20state%20etc).%3C%2FP%3E%3CP%3EIt%E2%80%99s%20driving%20me%20batty!%20I%E2%80%99ve%20no%20idea%20if%20this%20is%20a%20bug%20or%20if%20I%E2%80%99ve%20accidently%20done%20something%20to%20the%20settings%20myself%20(but%20if%20so%20what%3F).%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20ideas%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2382755%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

Hi all, hope someone can help me.

 

I use Modern SharePoint for our company intranet. I’ll often create an article in advance but not publish it. Then, when I have the final bit of information I need, I find it again by going via Settings > Site Content > Site Pages then using the arrow next to ‘Created’ to sort ‘Newer to Older’ so it appears at the top of the list. Never had a problem with this before.

 

However, for the past week, it just won’t work. The correct newer to older order flashes up briefly, with the newest article at the top, then it reorders itself again before I can click on it.

 

The same thing happens no matter what I try to sort by (modified, promoted state etc).

It’s driving me batty! I’ve no idea if this is a bug or if I’ve accidently done something to the settings myself (but if so what?).

 

Any ideas?

0 Replies