Sharepoint - Site contents - loading folders/save folders issue

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-927999%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESharepoint%20-%20Site%20contents%20-%20loading%20folders%2Fsave%20folders%20issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-927999%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%20-All%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20wondering%20with%20somebody%20had%20a%20loading%20issue%20to%20save%20and%20modify%20folders%20into%20site%20contents%20in%20SharePoint%3F%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3E%3C%2FP%3E%3CP%3ESharePoint%20said%20-%3CEM%3Eworking%20on%20it%20forever%3C%2FEM%3E%20-%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fs%2Fl4k6nonz4i34683%2FIMG_3335.MOV%3Fdl%3D0%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fs%2Fl4k6nonz4i34683%2FIMG_3335.MOV%3Fdl%3D0%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E-%20SharePoint%20%3CEM%3Edoesn't%20load%20the%20page%3C%2FEM%3E%20-%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fs%2Fyka6jeu38yb8tc1%2FIMG_3337.MOV%3Fdl%3D0%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fwww.dropbox.com%2Fs%2Fyka6jeu38yb8tc1%2FIMG_3337.MOV%3Fdl%3D0%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-927999%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EFiles%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESites%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-934799%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Sharepoint%20-%20Site%20contents%20-%20loading%20folders%2Fsave%20folders%20issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-934799%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F431240%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40jjsnow%3C%2FA%3E%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAre%20you%20uploading%20files%2Ffolders%20and%20doing%20%22Quick%20edit%22%20at%20the%20same%20time%3F%20It's%20very%20odd%20behavior%20and%20it%20looks%20like%20other%20operations%20are%20trying%20to%20complete%20but%20cannot.%20Does%20your%20site%20have%20sufficient%20storage%20capacity%20and%20is%20the%20issue%20persistent%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20hope%20this%20helps.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ENorm%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-940393%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Sharepoint%20-%20Site%20contents%20-%20loading%20folders%2Fsave%20folders%20issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-940393%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F111382%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Norman%20Young%3C%2FA%3E%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20for%20your%20help.%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EI%20checked%20our%20the%20storage%20and%20we%20still%20have%20enough%20stored%20capacity.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F145306i9832BDF0EB224F6B%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22clipboard_image_1.png%22%20title%3D%22clipboard_image_1.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CBR%20%2F%3E%3CEM%3E%3CSTRONG%3E%22Are%20you%20uploading%20files%2Ffolders%20and%20doing%20%22Quick%20edit%22%20at%20the%20same%20time%3F%22%3CBR%20%2F%3E%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FEM%3EI%20am%20not%20sure%20that%20the%20user%20is%20doing%20both%20at%20the%20same%20time.%26nbsp%3B%20However%2C%20sometimes%20even%20tough%20if%20we%20do%20one%20by%20one%20took%20so%20long%20to%20upload%20any%20file.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-942906%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Sharepoint%20-%20Site%20contents%20-%20loading%20folders%2Fsave%20folders%20issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-942906%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F431240%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40jjsnow%3C%2FA%3E%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20other%20sites%20and%20pages%20are%20slow%20to%20load%2C%20I%20would%20contact%20support.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20this%20is%20isolated%20to%20a%20particular%20document%20library%20or%20list%2C%20I%20would%20look%20into%20any%20customization's%20(i.e.%20site%20columns%2C%20content%20types%2C%20workflows%20etc)%20as%20a%20potential%20culprit.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAgain%2C%20its%20very%20odd%20behavior.%20Sorry%20I%20couldn't%20be%20of%20more%20assistance.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ENorm%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Hello -All,

 

I wondering with somebody had a loading issue to save and modify folders into site contents in SharePoint?

SharePoint said -working on it foreverhttps://www.dropbox.com/s/l4k6nonz4i34683/IMG_3335.MOV?dl=0

- SharePoint doesn't load the pagehttps://www.dropbox.com/s/yka6jeu38yb8tc1/IMG_3337.MOV?dl=0

3 Replies

Hi @jjsnow,

 

Are you uploading files/folders and doing "Quick edit" at the same time? It's very odd behavior and it looks like other operations are trying to complete but cannot. Does your site have sufficient storage capacity and is the issue persistent?

 

I hope this helps.

 

Norm

 

 

Hi@Norman Young,

 

Thanks for your help.

I checked our the storage and we still have enough stored capacity.

clipboard_image_1.png


"Are you uploading files/folders and doing "Quick edit" at the same time?"
I am not sure that the user is doing both at the same time.  However, sometimes even tough if we do one by one took so long to upload any file. 

 

 

 

Hi @jjsnow,

 

If other sites and pages are slow to load, I would contact support.

 

If this is isolated to a particular document library or list, I would look into any customization's (i.e. site columns, content types, workflows etc) as a potential culprit.

 

Again, its very odd behavior. Sorry I couldn't be of more assistance.

 

Norm