Sharepoint Search Feature

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1381839%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESharepoint%20Search%20Feature%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1381839%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%20all%2C%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Eim%20new%20in%20sharepoint%2C%20and%20want%20to%20learn%20more%20deep.%3C%2FP%3E%3CP%3Ei%20have%20one%20question%20%3A%3C%2FP%3E%3CP%3Ebasically%20i%20create%20a%20sites%20using%20enterprise%20wiki%20template.%20i%20do%20create%20some%20post%2C%20but%20when%20it%20comes%20to%20the%20search%20page%2C%20it%20doesn't%20display%20what%20im%20lookin%20for%2C%20the%20truth%20is%20what%20im%20searching%20is%20definitely%20there%2C%20but%20the%20result%20is%20none.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Eso%20whats%20wrong%20with%20my%20configuration%2C%20or%20any%20ideas%20%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3Elookin%20for%20help%2C%20much%20appreciate!%3C%2FP%3E%3CP%3Ethanks%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1381839%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Server%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESites%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Frequent Visitor

Hello all, 

 

im new in sharepoint, and want to learn more deep.

i have one question :

basically i create a sites using enterprise wiki template. i do create some post, but when it comes to the search page, it doesn't display what im lookin for, the truth is what im searching is definitely there, but the result is none.

 

so whats wrong with my configuration, or any ideas ?

 

lookin for help, much appreciate!

thanks

0 Replies