SharePoint Online Search Issue

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2837129%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESharePoint%20Online%20Search%20Issue%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2837129%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWe%20currently%20have%20a%20hub%20with%20multiple%20sites%20associated%20to%20it%2C%20when%20we%20search%20within%20a%20site%20and%20try%20to%20use%20the%20breadcrumb%20to%20search%20the%20hub%20we%20receive%20the%20following%20error%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESomething%20went%20wrong!%20Please%20try%20searching%20again%20or%20refresh%20the%20page%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDoes%20anyone%20know%20why%3F%20are%20we%20missing%20a%20setting%20config%20to%20allow%20searching%20against%20the%20hub%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2837129%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Ebreadcrumb%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EHub%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESearch%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Contributor

We currently have a hub with multiple sites associated to it, when we search within a site and try to use the breadcrumb to search the hub we receive the following error:

 

Something went wrong! Please try searching again or refresh the page

 

Does anyone know why? are we missing a setting config to allow searching against the hub?

 

Thanks

0 Replies