Sharepoint navigation bar disappears in the library lists integrated in Microsoft Teams

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3355307%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESharepoint%20navigation%20bar%20disappears%20in%20the%20library%20lists%20integrated%20in%20Microsoft%20Teams%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3355307%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20recently%20tested%20the%20integration%20of%20Sharepoint%20online%20into%20a%20custom%20Microsoft%20Teams%20application.%3C%2FP%3E%3CP%3EAfter%20creating%20a%20hub%20site%20that%20contains%20several%20child%20sites%2C%20I%20managed%20to%20finalise%20the%20integration%20into%20Teams.%20However%2C%20I%20have%20a%20bug%20on%20the%20library%20pages.%20The%20hub%20navigation%20menu%20disappears%20on%20these%20pages%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSTRONG%3EHomepage%20of%20my%20hub%20site%20%22RDDM%20intranet%22%20with%20navigation%20top%20bar%3A%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22jbgodard_0-1652248527328.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F370665i3407D7B556D4019A%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22jbgodard_0-1652248527328.png%22%20alt%3D%22jbgodard_0-1652248527328.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSTRONG%3ENavigation%20top%20bar%20disappear%20when%20I%20go%20to%20the%20library%20%22Demande%20aux%20guichets%22%20(direct%20link%20in%20the%20hub%20navigation)%3A%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22jbgodard_1-1652248637039.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F370666i611523850439FB90%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22jbgodard_1-1652248637039.png%22%20alt%3D%22jbgodard_1-1652248637039.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSTRONG%3EThe%20navigation%20top%20bar%20is%20however%20clearly%20visible%20in%20sharepoint%20online%3A%3C%2FSTRONG%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22jbgodard_2-1652248801658.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F370667iCBAD264DDF40BE41%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22jbgodard_2-1652248801658.png%22%20alt%3D%22jbgodard_2-1652248801658.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHave%20you%20already%20noticed%20this%20problem%20and%20found%20an%20issue%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThank%20you%20in%20advance.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-3355307%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EApp%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EDocument%20Library%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESites%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

Hi,

 

I recently tested the integration of Sharepoint online into a custom Microsoft Teams application.

After creating a hub site that contains several child sites, I managed to finalise the integration into Teams. However, I have a bug on the library pages. The hub navigation menu disappears on these pages:

 

Homepage of my hub site "RDDM intranet" with navigation top bar:

 

jbgodard_0-1652248527328.png

 

Navigation top bar disappear when I go to the library "Demande aux guichets" (direct link in the hub navigation):

 

jbgodard_1-1652248637039.png

 

The navigation top bar is however clearly visible in sharepoint online:

 

jbgodard_2-1652248801658.png

 

 

Have you already noticed this problem and found an issue?

 

Thank you in advance.

0 Replies