Sharepoint does not display data in windows explorer

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1328186%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESharepoint%20does%20not%20display%20data%20in%20windows%20explorer%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1328186%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20all%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESince%20today%20morning%20windows%20explorer%20does%20not%20display%20folders%20on%20Sharepoint.%20We%20have%20sites%20on%20sharepoint%20and%20under%20every%20site%20we%20have%20library%20for%20documents%20and%20client%20accounts.%20For%20better%20work%20every%20employee%20have%20set%20up%20access%20over%20windows%20explorer%2C%20but%20folder%20client%20account%20shows%20up%20folder%20is%20empty%20but%20in%20online%20environment%20is%20everything%20fine%20even%20documents%20library%20works%20over%20windows%20explorer%20but%20account%20library%20no.%20I%20tryed%20unlink%20a%20link%20again%20and%20still%20not%20works.%20Does%20anyone%20have%20a%20similar%20experience%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EPavel%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1328186%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EDocument%20Library%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1328358%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Sharepoint%20does%20not%20display%20data%20in%20windows%20explorer%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1328358%22%20slang%3D%22en-US%22%3EMight%20I%20ask%20if%20you%20were%20using%20the%20Open%20in%20explorer%20feature%20or%20just%20synchronizing%20the%20libraries%20using%20ODFB%20client%3F%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1328389%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Sharepoint%20does%20not%20display%20data%20in%20windows%20explorer%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1328389%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F60%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Juan%20Carlos%20Gonz%C3%A1lez%20Mart%C3%ADn%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20for%20answer%2C%20i%20am%20using%20open%20in%20explorer%20feature.%20But%20i%20have%20two%20similar%20libraries%20on%20same%20site%20and%20one%20works%20and%20second%20no.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

Hi all,

 

Since today morning windows explorer does not display folders on Sharepoint. We have sites on sharepoint and under every site we have library for documents and client accounts. For better work every employee have set up access over windows explorer, but folder client account shows up folder is empty but in online environment is everything fine even documents library works over windows explorer but account library no. I tryed unlink a link again and still not works. Does anyone have a similar experience?

 

Thanks

 

Pavel

2 Replies
Highlighted
Might I ask if you were using the Open in explorer feature or just synchronizing the libraries using ODFB client?
Highlighted

@Juan Carlos González Martín 

 

Thanks for answer, i am using open in explorer feature. But i have two similar libraries on same site and one works and second no.