Sharepoint.com is not responding due to a long-running script

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1420877%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESharepoint.com%20is%20not%20responding%20due%20to%20a%20long-running%20script%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1420877%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EOur%20organisation%20is%20relatively%20new%20to%20Sharepoint%20Online%20-%20I%20am%20in%20the%20process%20of%20configuring%20and%20rolling%20out%20sites.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESome%20of%20us%20are%20experiencing%20this%20error%20when%20using%20the%20site%20on%20Edge%20-%20we%20are%20all%20working%20from%20home%20connected%20to%20home%20broadband%20and%20VPN.%20You%20do%20get%20an%20option%20to%20'Stop%20Script'%20which%20allows%20you%20to%20continue%20but%20it%20is%20making%20performance%20really%20slow.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20suggestions%20what%20may%20be%20causing%20this%20-%20I%20have%20found%20some%20advice%20to%20clear%20cache%20but%20it%20hasn't%20resolved%20it.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThank%20you%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1420877%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
Occasional Contributor

Hi

 

Our organisation is relatively new to Sharepoint Online - I am in the process of configuring and rolling out sites.

 

Some of us are experiencing this error when using the site on Edge - we are all working from home connected to home broadband and VPN. You do get an option to 'Stop Script' which allows you to continue but it is making performance really slow. 

 

Any suggestions what may be causing this - I have found some advice to clear cache but it hasn't resolved it.

 

Thank you

0 Replies