SharePoint AAM collection display name is not updating

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-3500522%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESharePoint%20AAM%20collection%20display%20name%20is%20not%20updating%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-3500522%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%20Team%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHope%20you%20are%20doing%20good.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20an%20issue%20in%20our%20environment%20of%20SP2016%2C%20where%20the%20WebApplication%20name%20is%20showing%20correct%20on%20PowerShell%26nbsp%3B%20and%20on%20CA.%20It%20also%20correct%20on%20IIS%20for%20site%20name.%3C%2FP%3E%3CP%3EHowever%2C%20its%20not%20showing%20correct%20name%20on%20Alternate%20Access%20Mapping%20collection%2C%20but%20name%20is%20wrong%20for%20WebApplication.%20The%20URL%20is%20correct%20everywhere.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20already%20have%20performed%20to%20do%20clear%20cache%20and%20to%20find%20any%20PowerShell%20property%20but%20nothing%20helped%20us.%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20there%20anyone%20who%20has%20experienced%20this%20issue%20or%20any%20solution%20for%20it.%20Please%20help.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EBR%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EReena%20Roy%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-3500522%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3E2016%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EAdmin%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EPowerShell%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Server%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Contributor

Hello Team,

 

Hope you are doing good.

I have an issue in our environment of SP2016, where the WebApplication name is showing correct on PowerShell  and on CA. It also correct on IIS for site name.

However, its not showing correct name on Alternate Access Mapping collection, but name is wrong for WebApplication. The URL is correct everywhere.

 

We already have performed to do clear cache and to find any PowerShell property but nothing helped us.

Is there anyone who has experienced this issue or any solution for it. Please help. 

 

BR,

Reena Roy

 

 

 

0 Replies