Searching new SP vs classic

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-795344%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESearching%20new%20SP%20vs%20classic%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-795344%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWhen%20searching%20my%20database%20in%20the%20new%20SharePoint%20I%20consistently%20get%20the%20following%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E1)%20type%20search%20terms%3C%2FP%3E%3CP%3E2)%20hit%20Enter%20or%20click%20Get%20More%20Results%3C%2FP%3E%3CP%3E3)%20Expand%20categories%20to%20see%20resulting%20titles%3C%2FP%3E%3CP%3E4)%20%22Something%20went%20wrong%22%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20I%20go%20to%20Classic%20SP%2C%20it%20all%20executes%20perfectly.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhat%20is%20going%20wrong%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F126197i8C1D0DD30EAEB4D5%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20alt%3D%22clipboard_image_0.png%22%20title%3D%22clipboard_image_0.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-795344%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-796053%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Searching%20new%20SP%20vs%20classic%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-796053%22%20slang%3D%22en-US%22%3EBest%20you%20can%20do%20here%20is%20to%20open%20a%20support%20ticket...in%20both%20classic%20and%20modern%20experience%20you%20shoulg%20get%20the%20expected%20results%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-797345%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Searching%20new%20SP%20vs%20classic%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-797345%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThank%20you!%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F60%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Juan%20Carlos%20Gonz%C3%A1lez%20Mart%C3%ADn%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

When searching my database in the new SharePoint I consistently get the following:

1) type search terms

2) hit Enter or click Get More Results

3) Expand categories to see resulting titles

4) "Something went wrong"

 

If I go to Classic SP, it all executes perfectly. 

 

What is going wrong?

 

clipboard_image_0.png

2 Replies
Highlighted
Best you can do here is to open a support ticket...in both classic and modern experience you shoulg get the expected results
Highlighted