Search results missing in sharepoint online of the same library

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2057899%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESearch%20results%20missing%20in%20sharepoint%20online%20of%20the%20same%20library%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2057899%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20there%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20just%20review%20all%20the%20steps%20in%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fdocs.microsoft.com%2Fen-us%2Fsharepoint%2Ftroubleshoot%2Fsearch%2Fsearch-results-missing%22%20target%3D%22_self%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%22%3Ethis%20article%3C%2FA%3E%20and%20my%20problem%20is%20not%20solved.%20When%20I%20search%20in%20%3CSTRONG%3EEverything%3C%2FSTRONG%3E%26nbsp%3B%22CCQ%22%20for%20a%20given%20Wiki%20Page%20that%20has%20%22CCQ%22%20in%20the%20Title%2C%20the%20search%20engine%20returns%20me%20nothing%20and%20when%20I%20search%20in%20%3CSTRONG%3EEverything%3C%2FSTRONG%3E%26nbsp%3B%22Folha%22%20the%26nbsp%3Bengine%20finds%20correctly%20the%20Wiki%20Page%20that%20is%20in%20the%20same%20Library%20that%20the%20CCQ%20article.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESo%20I%20created%20a%20custom%20Search%20at%20%22Manage%20result%20sources%22%2C%20that%20has%20a%20query%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CPRE%20class%3D%22lia-code-sample%20language-applescript%22%3E%3CCODE%3E%7BsearchTerms%7D%20Path%3Ahttps%3A%2F%2F%7B%7Bdomain%7D%7D.sharepoint.com%2Fsites%2Fwiki%2FPaginas%2F*%3C%2FCODE%3E%3C%2FPRE%3E%3CP%3EAnd%20this%20query%20return%206%20results.%3C%2FP%3E%3CP%3EThen%20when%20I%20try%20this%20other%20method%20(search%20all%20site%2C%20and%20remove%20what%20I%20didn't%20wonted)%20I%20get%2038%20results%3C%2FP%3E%3CPRE%20class%3D%22lia-code-sample%20language-applescript%22%3E%3CCODE%3E%7BsearchTerms%7D%20Path%3Ahttps%3A%2F%2F%7B%7Bdomain%7D%7D.sharepoint.com%2Fsites%2Fwiki%2F*%20%0A-Path%3Ahttps%3A%2F%2F%7B%7Bdomain%7D%7D.sharepoint.com%2Fsites%2Fwiki%2FPublishingImages%2F*%20%0A-Path%3Ahttps%3A%2F%2F%7B%7Bdomain%7D%7D.sharepoint.com%2Fsites%2Fwiki%2FSiteAssets%2F*%20%0A-Path%3Ahttps%3A%2F%2F%7B%7Bdomain%7D%7D.sharepoint.com%2Fsites%2Fwiki%2FLists%2F*%3C%2FCODE%3E%3C%2FPRE%3E%3CP%3EBut%20my%20%22Paginas%22%20library%20has%2056%20items.%20How%20can%20this%20be%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESomeone%20knows%20that%20the%20devil%20of%20IT%20is%20doing%20and%20how%20to%20stop%20this%20from%20happening%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2057899%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESearch%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3Esearch%20engine%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EWiki%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Frequent Visitor

Hi there,

 

I just review all the steps in this article and my problem is not solved. When I search in Everything "CCQ" for a given Wiki Page that has "CCQ" in the Title, the search engine returns me nothing and when I search in Everything "Folha" the engine finds correctly the Wiki Page that is in the same Library that the CCQ article.

 

So I created a custom Search at "Manage result sources", that has a query 

{searchTerms} Path:https://{{domain}}.sharepoint.com/sites/wiki/Paginas/*

And this query return 6 results.

Then when I try this other method (search all site, and remove what I didn't wonted) I get 38 results

{searchTerms} Path:https://{{domain}}.sharepoint.com/sites/wiki/* 
-Path:https://{{domain}}.sharepoint.com/sites/wiki/PublishingImages/* 
-Path:https://{{domain}}.sharepoint.com/sites/wiki/SiteAssets/* 
-Path:https://{{domain}}.sharepoint.com/sites/wiki/Lists/*

But my "Paginas" library has 56 items. How can this be?

 

Someone knows that the devil of IT is doing and how to stop this from happening? 

0 Replies