Run time error web access

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2165993%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERun%20time%20error%20web%20access%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2165993%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20installed%20SharePoint%202016%20onpremis.%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20run%20Products%20Configuration%20Wizard%20again%2C%20long%20time%20after%20installation%2C%20an%20received%20error%20message%20when%20I%20tried%20to%20access%20admin%20page%20with%20IE%3A%3C%2FP%3E%3CP%3EServer%20Error%20in%20'%2F'%20Application.%26nbsp%3B%20%3CEM%3ERuntime%20Error%3C%2FEM%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20think%20the%20problem%20is%20with%20any%20of%20service%20account%20or%20connections%20on%20DB%3F%3C%2FP%3E%3CP%3EHas%20anyone%20idea%20what%20could%20be%20problem%20and%20how%20to%20solve%20it%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2165993%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3E2016%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EAdmin%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EApp%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EPermissions%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Server%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESites%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor

Hi,

I have installed SharePoint 2016 onpremis.

I run Products Configuration Wizard again, long time after installation, an received error message when I tried to access admin page with IE:

Server Error in '/' Application.  Runtime Error

I think the problem is with any of service account or connections on DB?

Has anyone idea what could be problem and how to solve it?

0 Replies