"Exit search" link on search pages does nothing.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2365924%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%22Exit%20search%22%20link%20on%20search%20pages%20does%20nothing.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2365924%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThe%20%22Exit%20search%22%20link%20in%20the%20upper-left%20corner%20of%20our%20Sharepoint%20Online%20search%20pages%20doesn't%20appear%20to%20actually%20do%20anything.%20Is%20this%20a%20bug%20others%20are%20experiencing%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22SophieSue_0-1621366915165.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F281618iC4BE7051E9A2684D%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22SophieSue_0-1621366915165.png%22%20alt%3D%22SophieSue_0-1621366915165.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2365924%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2366684%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20%22Exit%20search%22%20link%20on%20search%20pages%20does%20nothing.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2366684%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThis%20just%20started%20happening%20in%20our%20tenant%20as%20well.%20Oddly%20you%20can%20middle-click%20the%20link%20and%20it%20opens%20the%20site%20homepage%20in%20a%20new%20tab%20so%20it's%20there...%20it's%20just%20not%20working%20correctly.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

The "Exit search" link in the upper-left corner of our Sharepoint Online search pages doesn't appear to actually do anything. Is this a bug others are experiencing?

 

SophieSue_0-1621366915165.png

 

3 Replies

This just started happening in our tenant as well. Oddly you can middle-click the link and it opens the site homepage in a new tab so it's there... it's just not working correctly.

@SophieSue 
You are not alone.
Does anyone have any feedback on this behavior?

With an additional update from Microsoft, the search box was adjusted and added an arrow to exit from the search.