Home

Query Block Results

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-480642%22%20slang%3D%22en-US%22%3EQuery%20Block%20Results%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-480642%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EOkay%2C%20I%20have%20an%20odd%20one.%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20search%20results%20page%20is%20not%20showing%20promoted%20result%20blocks.%3C%2FP%3E%3CP%3EIf%20the%20query%20is%20tested%20from%20the%20Results%20Web%20Part%2C%20the%20test%20results%20display%20showing%20the%20result%20blocks.%3C%2FP%3E%3CP%3EPlatform%3A%20SharePoint%202019%20(Enterprise%20Server)%20with%20Search%20Service%20Application%20with%20two%20result%20blocks%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20feel%20like%20I'm%20doing%20some%201%2B1%3D3%20somewhere%20in%20my%20configuration%20and%20checklists%2C%20but%20I%20have%20not%20tracked%20it%20down%20yet.%20(After%20decades%20of%20deep%20work%20with%20SharePoint%20Server%20-%20this%20is%20embarrassing.)%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20thoughts%20about%20the%20glitch%20(and%20how%20to%20troubleshoot%20it)%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-480642%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Server%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Deleted
Not applicable

Okay, I have an odd one.

The search results page is not showing promoted result blocks.

If the query is tested from the Results Web Part, the test results display showing the result blocks.

Platform: SharePoint 2019 (Enterprise Server) with Search Service Application with two result blocks

 

I feel like I'm doing some 1+1=3 somewhere in my configuration and checklists, but I have not tracked it down yet. (After decades of deep work with SharePoint Server - this is embarrassing.)

 

Any thoughts about the glitch (and how to troubleshoot it)?

Related Conversations
Tabs and Dark Mode
cjc2112 in Discussions on
50 Replies
Extentions Synchronization
Deleted in Discussions on
3 Replies
Stable version of Edge insider browser
HotCakeX in Discussions on
35 Replies
How to Prevent Teams from Auto-Launch
chenrylee in Microsoft Teams on
32 Replies
Security Community Webinars
Valon_Kolica in Security, Privacy & Compliance on
15 Replies
Dev channel update to 80.0.355.1 is live
josh_bodner in Discussions on
67 Replies