PowerBI Embed - "Loading Report..."

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-673093%22%20slang%3D%22en-US%22%3EPowerBI%20Embed%20-%20%22Loading%20Report...%22%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-673093%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20am%20having%20an%20issue%20with%20a%20Sharepont%20Online%20page.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20account%20can%20go%20to%20the%20PowerBI%20portal%20and%20view%20the%20report%20so%20permissions%20are%20not%20an%20issue.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20I%20load%20the%20page%20with%20this%20report%20it%20says%20%22Loading%20Report%22%20and%20does%20not%20finish%20loading.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20assistance%20would%20be%20appreciated.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20273px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F117304iEE8B673F9C3003F4%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20alt%3D%22LoadingReport.png%22%20title%3D%22LoadingReport.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-673093%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-679067%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20PowerBI%20Embed%20-%20%22Loading%20Report...%22%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-679067%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F355585%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40jasonbic%3C%2FA%3E%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20just%20checked%20some%20of%20our%20PBI%20SPO%20pages%20and%20they%20are%20working.%20Some%20users%20reported%20a%20similar%26nbsp%3Bissue%20on%20the%20PBI%20community%26nbsp%3Bsite%3A%26nbsp%3B%26nbsp%3B%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fcommunity.powerbi.com%2Ft5%2FService%2FEmbedding-in-SharePoint-Online-not-loading%2Ftd-p%2F590321%22%20target%3D%22_self%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3E%3CSPAN%3EEmbedding%20in%20SharePoint%20Online%20not%20loading%3C%2FSPAN%3E%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20hope%20this%20helps.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ENorm%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-681991%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20PowerBI%20Embed%20-%20%22Loading%20Report...%22%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-681991%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F111382%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Norman%20Young%3C%2FA%3EHi%20Norm%2C%20thank%20you%20for%20getting%20back%20to%20me.%3C%2FP%3E%3CP%3EMicrosoft%20Support%20found%20the%20issue%20was%20with%20the%20Sharepoint%20Online%20licence%20and%20has%20now%20resolved%20it!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
New Contributor

I am having an issue with a Sharepont Online page.

 

The account can go to the PowerBI portal and view the report so permissions are not an issue.

 

When I load the page with this report it says "Loading Report" and does not finish loading.

 

Any assistance would be appreciated.

LoadingReport.png

2 Replies
Highlighted

Hello @jasonbic,

 

I just checked some of our PBI SPO pages and they are working. Some users reported a similar issue on the PBI community site:  Embedding in SharePoint Online not loading 

 

I hope this helps.

 

Norm

Highlighted

@Norman YoungHi Norm, thank you for getting back to me.

Microsoft Support found the issue was with the Sharepoint Online licence and has now resolved it!