Power apps not showing in sharepoint

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1265899%22%20slang%3D%22en-US%22%3EPower%20apps%20not%20showing%20in%20sharepoint%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1265899%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20all%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20had%20created%20an%20image%20with%20links%20on%20power%20apps.%20For%20me%20it%20works%20ok%2C%20but%20when%20another%20person%20opens%20the%20sharepoint%20he%20gets%20this%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22pApss.PNG%22%20style%3D%22width%3A%20999px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F180703i2D82CDF3ACC38B50%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22pApss.PNG%22%20alt%3D%22pApss.PNG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EDo%20you%20know%20how%20to%20fix%20this%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1265899%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1266920%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERE%3A%20Power%20apps%20not%20showing%20in%20sharepoint%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1266920%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI've%20answered%20this%20in%20your%20original%20thread%20at%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fsharepoint%2Fcustomize-page%2Ftd-p%2F1254162%22%20target%3D%22_blank%22%3Ehttps%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fsharepoint%2Fcustomize-page%2Ftd-p%2F1254162%3C%2FA%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Occasional Contributor

Hi all

 

I had created an image with links on power apps. For me it works ok, but when another person opens the sharepoint he gets this:

 

pApss.PNG

 

Do you know how to fix this?

 

Thanks.

1 Reply
Highlighted