Modern Audience Targeting in Highlighted Content web part not working

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1198788%22%20slang%3D%22en-US%22%3EModern%20Audience%20Targeting%20in%20Highlighted%20Content%20web%20part%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1198788%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20a%20set%20of%20links%20in%20a%20Doc%20Library%20where%20I've%20turned%20on%20Audience%20Targeting%20and%20set%20the%20audience%20to%20myself%20to%20test.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22marissa_sinai_0-1582822866744.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F173916i43DAD370A286BF73%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22marissa_sinai_0-1582822866744.png%22%20alt%3D%22marissa_sinai_0-1582822866744.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20turned%20on%20Audience%20Targeting%20in%20my%20Highlighted%20Content%20web%20part%2C%20which%20is%20set%20to%20pull%20all%20items%20from%20this%20specific%20library.%20However%2C%20only%20the%20item%20where%20I%20did%20NOT%20set%20an%20'Audience'%20in%20the%20library%20is%20appearing%20in%20my%20web%20part%2C%20while%20the%20item%20that%20I%20DID%20set%20an%20'Audience'%20is%20not%20showing.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22marissa_sinai_1-1582823043814.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F173919iB9DD3632954EFB3A%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20title%3D%22marissa_sinai_1-1582823043814.png%22%20alt%3D%22marissa_sinai_1-1582823043814.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20advice%3F%20Thanks!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1198788%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EAudience%20Targeting%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EDocument%20Library%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EHighlighted%20content%20web%20part%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1199895%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Modern%20Audience%20Targeting%20in%20Highlighted%20Content%20web%20part%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1199895%22%20slang%3D%22en-US%22%3EAre%20you%20a%20member%20of%20the%20audience%20on%20the%20item%20selected%3F%20%3CBR%20%2F%3E%3CBR%20%2F%3EBlank%20audience%20will%20show%20for%20everyone.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1207594%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Modern%20Audience%20Targeting%20in%20Highlighted%20Content%20web%20part%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1207594%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F869%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Chris%20Webb%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20put%20my%20own%20name%20into%20'Audience'%20for%20the%20item%20that%20has%20that%20field%20populated%20(the%20field%20wouldn't%20allow%20me%20to%20search%20for%2Fselect%20groups%2C%20just%20individuals).%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1669260%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Modern%20Audience%20Targeting%20in%20Highlighted%20Content%20web%20part%20not%20working%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1669260%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWe're%20having%20the%20same%20issue.%20Audience%20does%20not%20seem%20to%20work%20for%20Highlighted%20Content%20Web%20Part.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Occasional Contributor

Hi,

 

I have a set of links in a Doc Library where I've turned on Audience Targeting and set the audience to myself to test.

marissa_sinai_0-1582822866744.png

I've turned on Audience Targeting in my Highlighted Content web part, which is set to pull all items from this specific library. However, only the item where I did NOT set an 'Audience' in the library is appearing in my web part, while the item that I DID set an 'Audience' is not showing.

marissa_sinai_1-1582823043814.png

 

Any advice? Thanks!

 

 

3 Replies
Are you a member of the audience on the item selected?

Blank audience will show for everyone.

@Chris Webb 

 

I put my own name into 'Audience' for the item that has that field populated (the field wouldn't allow me to search for/select groups, just individuals).

 

Thanks!

We're having the same issue. Audience does not seem to work for Highlighted Content Web Part.