Managed property not showing up in highlighted content web part modern team site

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2265496%22%20slang%3D%22en-US%22%3EManaged%20property%20not%20showing%20up%20in%20highlighted%20content%20web%20part%20modern%20team%20site%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2265496%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%20data-unlink%3D%22true%22%3EI%20mapped%20a%20crawled%20property%20for%20a%20choice%20column%20(ows_q_CHCS_Category%2Ftag%26nbsp%3B)%20to%20RefinableStringXX%20but%20it%20doesn't%20show%20up%20when%20I%20try%20to%20filter%20on%20it%20in%20the%20hcwp.%20Waited%20a%20day%20and%20manually%20reindexed%20site.%20Usually%20this%20works%2C%20so%20I%20don't%20get%20what%20this%20bug%20is.%20Tested%20in%20the%20results%20source%20query%20builder%20and%20the%20managed%20property%20just%20isn't%20working.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2265496%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2265707%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Managed%20property%20not%20showing%20up%20in%20highlighted%20content%20web%20part%20modern%20team%20site%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2265707%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F221756%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40matt%20howell%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Frequent Contributor

I mapped a crawled property for a choice column (ows_q_CHCS_Category/tag ) to RefinableStringXX but it doesn't show up when I try to filter on it in the hcwp. Waited a day and manually reindexed site. Usually this works, so I don't get what this bug is. Tested in the results source query builder and the managed property just isn't working.

 

1 Reply