SOLVED

Issue when Publishing a site page requiring approval

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1433348%22%20slang%3D%22en-US%22%3EIssue%20when%20Publishing%20a%20site%20page%20requiring%20approval%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1433348%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20a%20sites%20pages%20library%20that%20requires%20approval.%20When%20publishing%20a%20page%2C%20the%20publishing%20message%20pops%20up%20and%20it%20freezes.%20Anyone%20having%20this%20issue%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI'm%20on%20first%20release.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1433348%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1433659%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Issue%20when%20Publishing%20a%20site%20page%20requiring%20approval%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1433659%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F24099%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Martin%20Coupal%3C%2FA%3E%26nbsp%3BI'm%20on%20first%20release%20as%20well%20on%202%20tenants%2C%20not%20having%20this%20issue.%20Probably%20a%20tenant-specific%20issue%3F%20Have%20you%20tried%20on%20another%20test%20tenant%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1433752%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Issue%20when%20Publishing%20a%20site%20page%20requiring%20approval%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1433752%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F532869%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40derhallim%3C%2FA%3E%26nbsp%3BYes%2C%20I've%20tried%20on%20another%20tenant.%20Now%20I%20see%20if%20the%20page%20is%20not%20fully%20loaded%20and%20publish%2C%20it%20will%20not%20work%20but%20If%20I%20wait%20long%20enough%20it%20will.%20Loading%20is%20slow%20right%20now.%20Both%20SharePoint%20are%20running%20in%20Canada.%20I%20will%20monitor.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%20for%20the%20info.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1435175%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Issue%20when%20Publishing%20a%20site%20page%20requiring%20approval%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1435175%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F24099%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Martin%20Coupal%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%3A%20Kindly%20use%26nbsp%3B%3CSPAN%3Ebrowser%20developer%20tools%20to%20see%20whether%20there%20are%20any%20script%20errors%20occurring.%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1453644%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Issue%20when%20Publishing%20a%20site%20page%20requiring%20approval%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1453644%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F679665%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Ashish_Kohale%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20found%20the%20issue.%20It%20is%20related%20to%20the%20GitHub%20Multilingual%20Pages%20solution.%20Will%20migrate%20to%20the%20new%20Microsoft%26nbsp%3BMultilingual%20Page%20feature.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Frequent Contributor

I have a sites pages library that requires approval. When publishing a page, the publishing message pops up and it freezes. Anyone having this issue?

 

It started yesterday.

 

I'm on first release.

 

4 Replies
Highlighted

@Martin Coupal I'm on first release as well on 2 tenants, not having this issue. Probably a tenant-specific issue? Have you tried on another test tenant? 

Highlighted

@derhallim Yes, I've tried on another tenant. Now I see if the page is not fully loaded and publish, it will not work but If I wait long enough it will. Loading is slow right now. Both SharePoint are running in Canada. I will monitor.

 

Thanks for the info.

Highlighted

@Martin Coupal : Kindly use browser developer tools to see whether there are any script errors occurring.

Highlighted
Best Response confirmed by Martin Coupal (Frequent Contributor)
Solution

@Ashish_Kohale ,

 

I found the issue. It is related to the GitHub Multilingual Pages solution. Will migrate to the new Microsoft Multilingual Page feature.

 

Thanks.