Highlight Content Webpart missing site in associated with hub list

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2433558%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHighlight%20Content%20Webpart%20missing%20site%20in%20associated%20with%20hub%20list%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2433558%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%20All%2C%20I%20wonder%20if%20anyone%20can%20help%20with%20an%20issue%20I%20am%20having%20using%20the%20Highlighted%20Content%20Webpart.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20have%20added%20the%20Webpart%20and%20when%20I%20click%20on%20Select%20Sites%20source%20and%20look%20for%20the%20site%20I%20need%20it%20doesnt%20appear%20in%20the%20'Sites%20associated%20with%20this%20hub'%20list.%26nbsp%3B%20It%20is%20the%20only%20one%20that%20doesnt%20out%20of%20the%2027%20associated%20sites.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAs%20far%20as%20I%20can%20see%20it%20is%20set%20up%20the%20same%20as%20others%3F%20Is%20this%20list%20set%20to%20only%20return%20a%20maximum%20of%2026%20Sites%3F%20What%20am%20I%20missing%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHelp%20is%20much%20appreciated.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2433558%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

Hello All, I wonder if anyone can help with an issue I am having using the Highlighted Content Webpart.

 

I have added the Webpart and when I click on Select Sites source and look for the site I need it doesnt appear in the 'Sites associated with this hub' list.  It is the only one that doesnt out of the 27 associated sites.

 

As far as I can see it is set up the same as others? Is this list set to only return a maximum of 26 Sites? What am I missing?

 

Help is much appreciated.

 

Thanks 

0 Replies