FBA login not working after creating search service application

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2232759%22%20slang%3D%22en-US%22%3EFBA%20login%20not%20working%20after%20creating%20search%20service%20application%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2232759%22%20slang%3D%22en-US%22%3EI%20have%20migrated%20from%20SharePoint%202013%20to%20SharePoint%202019%2C%20and%20system%20was%20working%20fine%2C%20FBA%20is%20also%20working..But%20today%20when%20I%20created%20Search%20Service%20application%2C%20suddenly%20I%20am%20seeing%2C%20FBA%20is%20not%20letting%20me%20logged%20in..%20While%20creating%20search%20service%20application%2C%20I%20used%20existing%20app%20pool%20name%2C%20is%20it%20may%20be%20the%20issue...%20Please%20suggest%20as%20I%20am%20in%20deep%20trouble..%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2232759%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESecurity%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Server%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Visitor
I have migrated from SharePoint 2013 to SharePoint 2019, and system was working fine, FBA is also working..But today when I created Search Service application, suddenly I am seeing, FBA is not letting me logged in.. While creating search service application, I used existing app pool name, is it may be the issue... Please suggest as I am in deep trouble..
1 Reply
What do you mean used an existing app pool? Since Web Applications and Service Applications don't share IIS Application Pools, that should be a non-issue -- it's also recommended to use a single App Pool for all Service Apps, SSA included.

Do you have error messages? ULS? IIS log? App Event Log?