External List returns empty even though there is data there.

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1553246%22%20slang%3D%22en-US%22%3EExternal%20List%20returns%20empty%20even%20though%20there%20is%20data%20there.%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1553246%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20a%20stored%20procedure%20that%20takes%20in%20a%20windows%20identity%20to%20calculate%20how%20many%20results%20the%20user%20has.%20I%20am%20able%20to%20create%20an%20external%20content%20type%20with%20the%20stored%20procedure.%20However%20when%20I%20create%20an%20external%20list%20and%20add%20it%20as%20a%20web%20part%20on%20my%20SharePoint%20page%2C%20I%20get%200%20results%20back%20even%20though%20I%20know%20there%20should%20be%20number%20that%20is%20not%200.%20Does%20anybody%20know%20why%20SharePoint%20is%20giving%20me%200%20results%3F%20Thanks%20for%20the%20help!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1553246%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3E2016%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Server%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
New Contributor

I have a stored procedure that takes in a windows identity to calculate how many results the user has. I am able to create an external content type with the stored procedure. However when I create an external list and add it as a web part on my SharePoint page, I get 0 results back even though I know there should be number that is not 0. Does anybody know why SharePoint is giving me 0 results? Thanks for the help!

0 Replies