External list custom view changes doesn't show on external list web part

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1548108%22%20slang%3D%22en-US%22%3EExternal%20list%20custom%20view%20changes%20doesn't%20show%20on%20external%20list%20web%20part%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1548108%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20created%20a%20external%20list%20but%20there's%20some%20things%20I%20customized%20in%20xslt%20for%20the%20external%20list%20view.%20When%20I%20edit%20or%20add%20changes%2C%20my%20external%20list%20changes.%20However%2C%20when%20I%20add%20the%20list%20as%20a%20web%20part%20on%20my%20SharePoint%20homepage%2C%20those%20changes%20does%20not%20show%20at%20all.%20I%20have%20turned%20on%20server%20render%20in%20the%20Miscellaneous%20tab.%20I%20have%20also%20made%20sure%20the%20view%20is%20on%20the%20specific%20view%20I%20customized.%20Anybody%20know%20what's%20going%20on%3F%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1548108%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3E2016%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

I created a external list but there's some things I customized in xslt for the external list view. When I edit or add changes, my external list changes. However, when I add the list as a web part on my SharePoint homepage, those changes does not show at all. I have turned on server render in the Miscellaneous tab. I have also made sure the view is on the specific view I customized. Anybody know what's going on? 

0 Replies