Extended Header Problem

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2593911%22%20slang%3D%22en-US%22%3EExtended%20Header%20Problem%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2593911%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWhen%20I%20apply%20the%20extended%20header%20to%20my%20Sharepoint%20site%2C%20the%20site%20navigation%20links%20disappear.%20This%20error%20was%20only%20seen%20with%20this%20header%20format.%20When%20I%20switch%20from%20extended%20to%20any%20other%20format%2C%20the%20navigation%20links%20reappear.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EExtended%20Header%3A%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E(The%20links%20aren't%20really%20there%2C%20it's%20not%20the%20image%20that's%20hiding%20them)%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%222021-07-28_09h48_34.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F298948iA1C286BD1BDC3345%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%222021-07-28_09h48_34.png%22%20alt%3D%222021-07-28_09h48_34.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ENon%20Extended%20Header%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%222021-07-28_09h49_10.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F298949iFB673071A79B804F%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%222021-07-28_09h49_10.png%22%20alt%3D%222021-07-28_09h49_10.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%E2%80%83%E2%80%83%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2593911%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EHeader%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ENavigation%20Menu%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESites%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Visitor

When I apply the extended header to my Sharepoint site, the site navigation links disappear. This error was only seen with this header format. When I switch from extended to any other format, the navigation links reappear.

 

Extended Header: 

(The links aren't really there, it's not the image that's hiding them)

2021-07-28_09h48_34.png

 

Non Extended Header

2021-07-28_09h49_10.png

  

0 Replies