Edit a link in a Task / Workflow email

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1537268%22%20slang%3D%22en-US%22%3EEdit%20a%20link%20in%20a%20Task%20%2F%20Workflow%20email%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1537268%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20folks%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EWe%20have%20a%20broken%20link%20in%20our%20Sharepoint%20workflow-generated%20emails.%20We're%20missing%20a%20slash%20between%20directories.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20broken%20link%20appears%20in%20the%20emails%2C%20bullet%20point%201.%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22email-link-1.PNG%22%20style%3D%22width%3A%20745px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F207023iC793184F7829CF1E%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22email-link-1.PNG%22%20alt%3D%22email-link-1.PNG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20found%20where%20this%20email%20is%20defined%20in%20Infopath%20Designer%3A%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22email-link-2.PNG%22%20style%3D%22width%3A%20601px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F207024iE54B95A7C2A2B756%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22email-link-2.PNG%22%20alt%3D%22email-link-2.PNG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EWhat%20I'm%20wondering%20is%20how%20to%20view%2Fedit%20the%20details%20of%20the%26nbsp%3B%20%5B%25Variable%3A%20InternetLink%25%5D%20to%20add%20the%20missing%20%22%2F%22.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20help%20would%20be%20appreciated%2C%20thank%20you!%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1537268%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3E2016%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
New Contributor

Hi folks,

 

We have a broken link in our Sharepoint workflow-generated emails. We're missing a slash between directories. 

 

The broken link appears in the emails, bullet point 1.

email-link-1.PNG

I found where this email is defined in Infopath Designer:

email-link-2.PNG

What I'm wondering is how to view/edit the details of the  [%Variable: InternetLink%] to add the missing "/".

 

Any help would be appreciated, thank you!

0 Replies