Copy and Share link is not working on Migrated Sharepoint list from SP 2013 to SharePoint Online

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2222478%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECopy%20and%20Share%20link%20is%20not%20working%20on%20Migrated%20Sharepoint%20list%20from%20SP%202013%20to%20SharePoint%20Online%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2222478%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20All%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ERecently%20I%20did%20a%20List%20migration%20from%20SP%202013%20to%20SP%20Online.%20The%20migration%20is%20successful%20through%20Sharegate%20and%20contents%20are%20moved.%3C%2FP%3E%3CP%3EBut%20the%20Copy%20and%20Share%20Link%20option%20in%20SPO%20doesnt%20ssem%20to%20be%20working.%3C%2FP%3E%3CP%3EWhen%20Copy%20link%20option%20leads%20to%20%22Sorry%2C%20something%20went%20wrong%20page%22.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EBest%20Regards%3C%2FP%3E%3CP%3ENancy%20Diana%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2222478%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3E2013%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ELists%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESites%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

Hi All,

 

Recently I did a List migration from SP 2013 to SP Online. The migration is successful through Sharegate and contents are moved.

But the Copy and Share Link option in SPO doesnt ssem to be working.

When Copy link option leads to "Sorry, something went wrong page".

 

The link has only the domain with some Id; the Site name, List name and item ID is missing. 

Any help. 

 

Best Regards

Nancy Diana

0 Replies