Column showing a 'Empty' option eventhough all columns have info populated

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1706705%22%20slang%3D%22en-US%22%3EColumn%20showing%20a%20'Empty'%20option%20eventhough%20all%20columns%20have%20info%20populated%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1706705%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello%2C%3C%2FP%3E%3CP%3EA%20column%20is%20showing%20a%20'Empty'%20option%20in%20a%20document%20library%20even%20though%20all%20items%20have%20info%20populated%20against%20them.%20I%20deleted%20and%20re-added%20the%20column%20but%20the%20option%20still%20shows%3F!%20I%20checked%20column%20settings%20and%20the%20'Empty'%20choice%20is%20not%20showing%20in%20the%20options%20available%20or%20in%20the%20column%20data.%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22Empty.PNG%22%20style%3D%22width%3A%20298px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F221715i6B74E90F803B3FE2%2Fimage-size%2Flarge%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D999%22%20title%3D%22Empty.PNG%22%20alt%3D%22Empty.PNG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20read%20an%20old%20thread%20that%20mentioned%20it%20was%20a%20bug%20that%20was%20resolved%20(back%20in%20Dec%202019)%20but%20this%20option%20wasn't%20available%20earlier%20and%20is%20suddenly%20showing.%20Does%20anyone%20have%20any%20idea%20as%20to%20what%20is%20going%20on%3F%20Is%20this%20something%20I%20should%20be%20getting%20in%20touch%20with%20Sharepoint%2FMicrosoft%20for%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThank%20you%2C%3C%2FP%3E%3CP%3ERB%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1706705%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EDocument%20Library%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Highlighted
New Contributor

Hello,

A column is showing a 'Empty' option in a document library even though all items have info populated against them. I deleted and re-added the column but the option still shows?! I checked column settings and the 'Empty' choice is not showing in the options available or in the column data.Empty.PNG

 

I read an old thread that mentioned it was a bug that was resolved (back in Dec 2019) but this option wasn't available earlier and is suddenly showing. Does anyone have any idea as to what is going on? Is this something I should be getting in touch with Sharepoint/Microsoft for?

 

Thank you,

RB

0 Replies