Column from parent content-type is missing

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2370118%22%20slang%3D%22en-US%22%3EColumn%20from%20parent%20content-type%20is%20missing%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2370118%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3ESometime%20within%20the%20past%20few%20days%2C%20I%20noticed%20that%20a%20column%20from%20a%20parent%20content%20type%20is%20not%20being%20inherited%20by%20any%20children's%20content%20types.%20This%20is%20a%20custom%20column%20that%20we%20created%20that%20we%20use%20across%20all%20of%20our%20sites.%3C%2FP%3E%3CP%3EThe%20problem%20is%20not%20site-specific%2C%20it%20happens%20on%20any%20site%20that%20I%20test%20adding%20the%20child%20content%20type%20to.%20One%20of%20the%20parent%20columns%20is%20not%20available.%3C%2FP%3E%3CP%3EAny%20way%20to%20troubleshoot%20this%3F%20I%20re-published%20the%20parent%20and%20child%20last%20night%2C%20and%20there%20is%20no%20change%20so%20far.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2370118%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Contributor

Sometime within the past few days, I noticed that a column from a parent content type is not being inherited by any children's content types. This is a custom column that we created that we use across all of our sites.

The problem is not site-specific, it happens on any site that I test adding the child content type to. One of the parent columns is not available.

Any way to troubleshoot this? I re-published the parent and child last night, and there is no change so far.

0 Replies