Column Formula not working for some people in group, why?

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1085899%22%20slang%3D%22en-US%22%3EColumn%20Formula%20not%20working%20for%20some%20people%20in%20group%2C%20why%3F%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1085899%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EMy%20company%20has%20a%20PowerApps%20connected%20into%20a%20SharePoint%20list.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EOne%20of%20the%20columns%20of%20the%20list%20has%20a%20formula%3A%22%20%3D%22NS-%22%26amp%3BTEXT(Created%2C%22yy%22)%26amp%3B%22-%22%26amp%3B%5BNSP%20number%5D%20%22%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EThis%20was%20created%20so%20that%20the%20column%20reads%3A%20NS-YY-ID%2C%20this%20works%20when%20I%20add%20a%20new%20entry%2C%20but%20not%20when%20other%20people%20do.%20Is%20there%20any%20specific%20permission%20I%20should%20work%20on%3F%20or%20is%20this%20not%20working%20correctly.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20style%3D%22width%3A%20239px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Fgxcuf89792.i.lithium.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F163544i1849B9E392B61424%2Fimage-dimensions%2F239x330%3Fv%3D1.0%22%20width%3D%22239%22%20height%3D%22330%22%20alt%3D%22sp-formula-issue.PNG%22%20title%3D%22sp-formula-issue.PNG%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EPlease%2C%20any%20idea%20why%20this%20is%20happening%3F%20Thank%20you%20in%20advanced!%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%E2%80%83%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1085899%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EColumn%20conditional%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Contributor

Hello!

 

My company has a PowerApps connected into a SharePoint list. 

 

One of the columns of the list has a formula:" ="NS-"&TEXT(Created,"yy")&"-"&[NSP number] "

 

This was created so that the column reads: NS-YY-ID, this works when I add a new entry, but not when other people do. Is there any specific permission I should work on? or is this not working correctly. 

 

sp-formula-issue.PNG 

Please, any idea why this is happening? Thank you in advanced! 

0 Replies