Click on a menu link doesn't change page

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1782627%22%20slang%3D%22en-US%22%3EClick%20on%20a%20menu%20link%20doesn't%20change%20page%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1782627%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIn%20my%20Microsoft365%20tenant%20I've%20created%204-5%20team%20sites%20which%20are%20connected%20to%20a%20communication%2Fhub%20site.%20Nothing%20special%2C%20but%20I've%20noticed%20that%20clicking%20on%20hub%20menu%20links%20or%20the%20quick%20links%20menu%20changes%20the%20URL%20in%20my%20browser%20address%20bar%2C%20but%20doesn't%20change%20the%20page.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESometimes%20when%20I%20click%20double%2C%20the%20page%20actually%20changes%20but%20it%20is%20confusing%20for%20the%20end%20user%20and%20it%20is%20a%20weird%20behaviour%20for%20a%20link%20in%20a%20web%20page.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI've%20also%20tried%20different%20networks%2C%20because%20I%20thought%20some%20javascript%20(if%20used%20to%20manage%20link%20and%20page%20loading)%20could%20be%20blocked.%20But%20also%20from%20my%20home%20network%20I've%20seen%20the%20same%20issue.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20it%20something%20known%20or%20I'm%20the%20only%20one%20who%20is%20experiencing%20this%20problem%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1782627%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EUsage%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
Occasional Contributor

Hello!

 

In my Microsoft365 tenant I've created 4-5 team sites which are connected to a communication/hub site. Nothing special, but I've noticed that clicking on hub menu links or the quick links menu changes the URL in my browser address bar, but doesn't change the page.

 

Sometimes when I click double, the page actually changes but it is confusing for the end user and it is a weird behaviour for a link in a web page.

 

I've also tried different networks, because I thought some javascript (if used to manage link and page loading) could be blocked. But also from my home network I've seen the same issue.

 

Is it something known or I'm the only one who is experiencing this problem?

0 Replies