Cannot attach Image

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2094150%22%20slang%3D%22en-US%22%3ECannot%20attach%20Image%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2094150%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EI%20have%20a%20list%20in%20share%20point%20that%20has%20an%20image%20column.%20Previously%20I%20was%20able%20to%20attach%20images%20just%20fine%20(as%20shown%20below).%20But%20now%20it%20is%20just%20a%20text%20box%20for%20me%20to%20add%20an%20image%20to.%20I%20have%20tried%20linking%20to%20both%20my%20computer%20and%20SharePoint%20files%20but%20always%20get%20an%20error%20(as%20shown%20below).%20I%20have%20tried%20edge%2C%20chrome%2C%20and%20explorer.%20Any%20ideas%20on%20why%20this%20stopped%20working%20and%20how%20to%20fix%20it%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22matt-hironimus_0-1611585811204.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F249116iF5620AEB635D2286%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3D1.0%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22matt-hironimus_0-1611585811204.png%22%20alt%3D%22matt-hironimus_0-1611585811204.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22matt-hironimus_1-1611585844467.png%22%20style%3D%22width%3A%2039px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F249117iFADEC551ABC3291A%2Fimage-dimensions%2F39x216%3Fv%3D1.0%22%20width%3D%2239%22%20height%3D%22216%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22matt-hironimus_1-1611585844467.png%22%20alt%3D%22matt-hironimus_1-1611585844467.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2094150%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EDocument%20Library%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EFiles%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ELists%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E
New Contributor

I have a list in share point that has an image column. Previously I was able to attach images just fine (as shown below). But now it is just a text box for me to add an image to. I have tried linking to both my computer and SharePoint files but always get an error (as shown below). I have tried edge, chrome, and explorer. Any ideas on why this stopped working and how to fix it?

matt-hironimus_0-1611585811204.pngmatt-hironimus_1-1611585844467.png

 

0 Replies