Broken Thumbnails while displaying stream channel in SharePoint site

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2306807%22%20slang%3D%22en-US%22%3EBroken%20Thumbnails%20while%20displaying%20stream%20channel%20in%20SharePoint%20site%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2306807%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EAnyone%20has%20a%20solution%20--%20Using%20Microsoft%20Edge%20Browser.%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%3CSPAN%20class%3D%22lia-inline-image-display-wrapper%20lia-image-align-inline%22%20image-alt%3D%22robbiemm_0-1619704510813.png%22%20style%3D%22width%3A%20400px%3B%22%3E%3CIMG%20src%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fimage%2Fserverpage%2Fimage-id%2F276762i561DB8AF661D2CED%2Fimage-size%2Fmedium%3Fv%3Dv2%26amp%3Bpx%3D400%22%20role%3D%22button%22%20title%3D%22robbiemm_0-1619704510813.png%22%20alt%3D%22robbiemm_0-1619704510813.png%22%20%2F%3E%3C%2FSPAN%3E%3C%2FP%3E%3CP%3EThanks%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-2306807%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESites%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-2307580%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Broken%20Thumbnails%20while%20displaying%20stream%20channel%20in%20SharePoint%20site%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-2307580%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F1040744%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40robbiemm%3C%2FA%3E%26nbsp%3BIs%20it%20working%20on%20other%20browsers%3F%20You%20only%20facing%20this%20issue%20or%20everyone%20on%20your%20team%20facing%20the%20same%20issue%3F%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ECan%20you%20please%20check%20if%20there%20are%20any%20custom%20thumbnails%20set%20for%20stream%20videos%20from%20stream%20portal%3F%3C%2FP%3E%3CHR%20%2F%3E%3CP%3EPlease%20click%26nbsp%3B%3CSTRONG%3EMark%20as%20Best%20Response%3C%2FSTRONG%3E%26nbsp%3B%26amp%3B%20%3CSTRONG%3ELike%3C%2FSTRONG%3E%20if%20my%20post%20helped%20you%20to%20solve%20your%20issue.%20This%20will%20help%20others%20to%20find%20the%20correct%20solution%20easily.%20It%20also%20closes%20the%20item.%20If%20the%20post%20was%20useful%20in%20other%20ways%2C%20please%20consider%20giving%20it%20%3CSTRONG%3ELike%3C%2FSTRONG%3E.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
New Contributor

Anyone has a solution -- Using Microsoft Edge Browser.

 

robbiemm_0-1619704510813.png

Thanks

1 Reply

@robbiemm Is it working on other browsers? You only facing this issue or everyone on your team facing the same issue?

 

Can you please check if there are any custom thumbnails set for stream videos from stream portal?


Please click Mark as Best Response & Like if my post helped you to solve your issue. This will help others to find the correct solution easily. It also closes the item. If the post was useful in other ways, please consider giving it Like.