Blank page when opening document library with filter pane open

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1073894%22%20slang%3D%22en-US%22%3EBlank%20page%20when%20opening%20document%20library%20with%20filter%20pane%20open%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1073894%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWe%20experience%20an%20issue%20in%20SharePoint%20Online%20with%20document%20libraries.%20When%20opening%20a%20filter%20pane%20in%20a%20document%20library%2C%20navigate%20to%20another%20section%20of%20the%20site%2C%20navigate%20back%20to%20the%20document%20library%20the%20site%20shows%20a%20blank%20page.%20We%20tested%20this%20in%20multiple%20tenants%20with%20multiple%20browsers%2C%20all%20of%20them%20show%20similar%20results.%20Does%20anyone%20else%20experience%20this%20behavior%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-1073894%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3Eblank%20page%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EDocument%20Library%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EFilter%20Pane%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%20Online%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1098610%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Blank%20page%20when%20opening%20document%20library%20with%20filter%20pane%20open%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1098610%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F365509%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40stevenam%3C%2FA%3E%26nbsp%3BI%20am%20experiencing%20a%20similar%20issue.%26nbsp%3B%20In%20our%20library%2C%20the%20filter%20pane%20is%20automatically%20loaded.%26nbsp%3B%20I%20can%20see%20the%20documents%20in%20the%20library%20up%20until%20the%20filter%20pane%20tries%20to%20display.%26nbsp%3B%20Once%20it%20tries%20to%20load%2C%20the%20document%20library%20screen%20goes%20blank.%26nbsp%3B%20Frustrating%20as%20I%20have%20to%20find%20an%20alternative%20method%20to%20get%20to%20the%20files.%26nbsp%3B%20Did%20you%20find%20a%20solution%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-1098675%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Blank%20page%20when%20opening%20document%20library%20with%20filter%20pane%20open%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-1098675%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F461269%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40kspoelker%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bwe%20have%20not%20found%20a%20solution%20yet.%20Refresh%20with%20Shift%20%2B%20F5%20works%20most%20of%20the%20times.%20Otherwise%20deleting%20the%20browser%20cache.%20Also%20IE%20and%20Edge%20(not%20chromium%20based)%20do%20not%20seem%20have%20this%20issue.%20We%20are%20working%20on%20the%20case%20with%20Microsoft%20support%2C%20without%20succes%20so%20far.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Contributor

We experience an issue in SharePoint Online with document libraries. When opening a filter pane in a document library, navigate to another section of the site, navigate back to the document library the site shows a blank page. We tested this in multiple tenants with multiple browsers, all of them show similar results. Does anyone else experience this behavior?

2 Replies

@stevenam I am experiencing a similar issue.  In our library, the filter pane is automatically loaded.  I can see the documents in the library up until the filter pane tries to display.  Once it tries to load, the document library screen goes blank.  Frustrating as I have to find an alternative method to get to the files.  Did you find a solution?

@kspoelker we have not found a solution yet. Refresh with Shift + F5 works most of the times. Otherwise deleting the browser cache. Also IE and Edge (not chromium based) do not seem have this issue. We are working on the case with Microsoft support, without succes so far.