SOLVED
Home

Background color overlay on modern page logo

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-534607%22%20slang%3D%22en-US%22%3EBackground%20color%20overlay%20on%20modern%20page%20logo%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-534607%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EThis%20morning%20I%20noticed%20on%20the%20Modern%20page%2C%20the%20top%20header%20logo%20has%20a%20inline%20code%20for%20background-color%20being%20set%20on%20it.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIt's%20not%20the%20same%20color%20one%20every%20modern%20page%20either.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EHas%20anyone%20else%20noticed%20this%3F%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-534607%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3EBUG%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EModern%20Page%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3EStyling%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-534726%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Background%20color%20overlay%20on%20modern%20page%20logo%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-534726%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F260499%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40dmowry%3C%2FA%3E%26nbsp%3BYes%2C%20I%20have%20the%20same%20issue%20in%20our%20tenant.%20It%20looks%20like%20for%20all%20of%20our%20png%20logos%2C%20there%20is%20a%20random%20background%20color%20being%20applied%20in%20the%20page's%20css%20styling.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-535026%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Background%20color%20overlay%20on%20modern%20page%20logo%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-535026%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F260499%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40dmowry%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%20Same%20issue%20here.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-536126%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Background%20color%20overlay%20on%20modern%20page%20logo%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-536126%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F260499%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40dmowry%3C%2FA%3Ehappening%20as%20well%20on%20GCC%20today%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-536285%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Background%20color%20overlay%20on%20modern%20page%20logo%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-536285%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOn%20of%20my%20clients%20is%20reporting%20the%20same%20problem.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-539220%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Background%20color%20overlay%20on%20modern%20page%20logo%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-539220%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F260499%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40dmowry%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%20same%20here%20since%20yesterday...%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-540190%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Background%20color%20overlay%20on%20modern%20page%20logo%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-540190%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EWe%20had%20the%20same%20issue%20in%20one%20of%20our%20tenants%20yesterday%20but%20now%20it%20is%20solved.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-540263%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Background%20color%20overlay%20on%20modern%20page%20logo%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-540263%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F61800%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Egle%20Ambraziuniene%3C%2FA%3E%26nbsp%3Bsolved%20for%20us%20as%20well%20%3A)%3C%2Fimg%3E%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-540829%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Background%20color%20overlay%20on%20modern%20page%20logo%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-540829%22%20slang%3D%22en-US%22%3EOur%20logos%20are%20now%20displaying%20correctly.%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-549354%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Background%20color%20overlay%20on%20modern%20page%20logo%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-549354%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F260499%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40dmowry%3C%2FA%3E%26nbsp%3B%20Not%20sure%20if%20this%20issue%20has%20been%20resolved%20or%20not.%20since%20yesterday%20morning%20we%20have%20same%20issue.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-563299%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20Background%20color%20overlay%20on%20modern%20page%20logo%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-563299%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3E%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Ftechcommunity.microsoft.com%2Ft5%2Fuser%2Fviewprofilepage%2Fuser-id%2F18519%22%20target%3D%22_blank%22%3E%40Kamal%20Pandey%3C%2FA%3E%26nbsp%3BIt%20appears%20to%20be%20resolved%20for%20us%20now.%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Contributor

This morning I noticed on the Modern page, the top header logo has a inline code for background-color being set on it. 

 

It's not the same color one every modern page either. 

 

Has anyone else noticed this?

10 Replies
Highlighted

@dmowry Yes, I have the same issue in our tenant. It looks like for all of our png logos, there is a random background color being applied in the page's css styling.

Highlighted

@dmowry  Same issue here.

Highlighted

@dmowryhappening as well on GCC today

Highlighted
On of my clients is reporting the same problem.
Highlighted

@dmowry  same here since yesterday... 

Highlighted

We had the same issue in one of our tenants yesterday but now it is solved.

Highlighted

@Egle Ambraziuniene solved for us as well :)

Highlighted
Our logos are now displaying correctly.
Highlighted

@dmowry  Not sure if this issue has been resolved or not. since yesterday morning we have same issue. 

Highlighted
Solution

@Kamal Pandey It appears to be resolved for us now. 

Related Conversations