SiteScripts - setRegionalSettings - action failed

%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-298651%22%20slang%3D%22en-US%22%3ESiteScripts%20-%20setRegionalSettings%20-%20action%20failed%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-298651%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHello!%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EI%20created%20SiteTemplate%20with%20SiteScript%20and%20everything%20works%20well%20except%20%22setRegionalSettings%22.%20I%20just%20cannot%20get%20it%20to%20work%20with%20my%20locale%20settings.%20Sometimes%20it%20works%20but%20most%20of%20the%20time%20it%20doesn't%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3ESo%20my%20settings%20are%3C%2FP%3E%3CP%3E%7B%3CBR%20%2F%3E%22verb%22%3A%20%22setRegionalSettings%22%2C%3CBR%20%2F%3E%22timeZone%22%3A%206%2C%20%2F*%20UTC%20%2B%201%20*%2F%3CBR%20%2F%3E%22locale%22%3A%201060%2C%20%2F*%20Slovenian%20*%2F%3CBR%20%2F%3E%22sortOrder%22%3A%2034%2C%20%2F*%20Slovenian%20*%2F%3CBR%20%2F%3E%22hourFormat%22%3A%20%2224%22%3CBR%20%2F%3E%7D%2C%3C%2FP%3E%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3CP%3EIs%20there%20any%20log%20of%20errors%20to%20debug%20errors%20with%20SiteScripts%3F%20It%20just%20shows%20%22Action%20Failed%22.%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-LABS%20id%3D%22lingo-labs-298651%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CLINGO-LABEL%3ESharePoint%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESiteDesign%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3CLINGO-LABEL%3ESiteScript%3C%2FLINGO-LABEL%3E%3C%2FLINGO-LABS%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-298791%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20SiteScripts%20-%20setRegionalSettings%20-%20action%20failed%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-298791%22%20slang%3D%22en-US%22%3EUnfortunately%20there%20is%20not%20a%20way%20to%20debug%20your%20site%20scripts...if%20they%20are%20well%20formed%2C%20then%20you%20can%20only%20apply%20to%20your%20sites.%20There%20are%20tools%20that%20can%20help%20here%20such%20as%3A%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fwww.sitedesigner.io%2F%23%2F%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22nofollow%20noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fwww.sitedesigner.io%2F%23%2F%3C%2FA%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-298686%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20SiteScripts%20-%20setRegionalSettings%20-%20action%20failed%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-298686%22%20slang%3D%22en-US%22%3EHi%2C%20I%20did%20and%20it%20works%20for%20the%20provided%20example%20(Croatian)%20but%20also%20there%20are%20some%20problems%20time%20to%20time...I%20will%20create%20an%20issue%20on%20github%20also.%20Thx!%3C%2FLINGO-BODY%3E%3CLINGO-SUB%20id%3D%22lingo-sub-298656%22%20slang%3D%22en-US%22%3ERe%3A%20SiteScripts%20-%20setRegionalSettings%20-%20action%20failed%3C%2FLINGO-SUB%3E%3CLINGO-BODY%20id%3D%22lingo-body-298656%22%20slang%3D%22en-US%22%3E%3CP%3EHi%20Did%20you%20also%20try%20with%20the%20default%2Fother%20timezones%3F%3C%2FP%3E%0A%3CP%3EIf%20so%20i%20would%20suggest%20to%20create%20a%20github%20issue%20%3CA%20href%3D%22https%3A%2F%2Fgithub.com%2FSharePoint%2FPnP-Sites-Core%2Fissues%22%20target%3D%22_blank%22%20rel%3D%22noopener%20noreferrer%20noopener%20noreferrer%22%3Ehttps%3A%2F%2Fgithub.com%2FSharePoint%2FPnP-Sites-Core%2Fissues%3C%2FA%3E%3C%2FP%3E%0A%3CP%3E%26nbsp%3B%3C%2FP%3E%3C%2FLINGO-BODY%3E
Highlighted
Contributor

Hello!

 

I created SiteTemplate with SiteScript and everything works well except "setRegionalSettings". I just cannot get it to work with my locale settings. Sometimes it works but most of the time it doesn't

 

So my settings are

{
"verb": "setRegionalSettings",
"timeZone": 6, /* UTC + 1 */
"locale": 1060, /* Slovenian */
"sortOrder": 34, /* Slovenian */
"hourFormat": "24"
},

 

Is there any log of errors to debug errors with SiteScripts? It just shows "Action Failed".

3 Replies
Highlighted

Hi Did you also try with the default/other timezones?

If so i would suggest to create a github issue https://github.com/SharePoint/PnP-Sites-Core/issues

 

Highlighted
Hi, I did and it works for the provided example (Croatian) but also there are some problems time to time...I will create an issue on github also. Thx!
Highlighted
Unfortunately there is not a way to debug your site scripts...if they are well formed, then you can only apply to your sites. There are tools that can help here such as: https://www.sitedesigner.io/#/